Napisano 9 Wrzesień 200321 l hmm...poprawilbym te szkilkea..moze zmniejsz do 1/4 odbicia? oraz co to jest za pudelko?z tym czerwonym..cezmu w jego czesci dolnej sie wszystko odbija? pozdr
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor 1. nic nie bede poprawiac, praca jest w \'finished works\' skonczona 2. szkielka sa spieprzone bo nie potrafilem zrobic innych - sorry 3. pudeleczko jest metalowe dlatego tak odbija 4. fifa jest nieosmalona bo tak i kropka ;s
Napisano 9 Wrzesień 200321 l hehe.... rasta rulezzz! do sikhama: jakbys palil trawe to tez by ci sie wydawalo ze lornetka ma lusterka......... :)))))
Napisano 9 Wrzesień 200321 l z tego co widzę, to tylko skylight... a śwaitełko w scenie, to czasami coś więcej niż wciśnięcie guzika :P bez urazy... ale jamaica to silne słońce i plażka... :) tesksturki wyszły całkiem przyzwoicie, ale chętnie bym tam pomajstrował. Ogólnie kawał przyzwoitej roboty
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor co do swiatla, fakt nie dlubalem przy tym prawie wcale..brazil light o odpowiedniej barwie wrzucilem ;) nic wiecej. poza tym silnego slonca ani plazy w domku nie ma raczej ;> [no..zapomnialem napisac ze to w domku jest;p]
Napisano 9 Wrzesień 200321 l JAmaiCa rulez :D.... tak samo jak ten render :D.... Mi sie podoba i do niczego sie nie przyczepiam.....masz u mnie 8\\10
Napisano 9 Wrzesień 200321 l mi się bardzo podoba twoja pracka :) do światła też nie mam zastrzeżeń, tak trzymaj [piwo] P.S. daj teraz drugą wersję tej scenki pod tytułem \"The other side\", mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :]
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Shake it baby!:)Roball nawet w domku światło na jamajce ma inny kolor, bardziej słoneczny:cool:No, dzięki lustrom w lornetce mozna poczuc rege:PAle tak powaznie, to czepiłbym sie tych szkiełek i czystości pipy. Pozdrawiam[piwo]
Napisano 10 Wrzesień 200321 l Autor pipa musi byc czysta :P nie no..zrobilem jak najlepiej umialem. ze szkielkami mialem duzy klopot ..pol dnia mi zeszlo przy nich wiec sobie odpuscilem dzieki za komentarze :)
Napisano 16 Wrzesień 200321 l jakos slabo zabita ta fifa ;D a wogole mogles zrobic gibona bardziej pasuje do miejsca [; a pracke tylko te szkielka szpeca pozatym ok pozdro
Napisano 19 Wrzesień 200321 l przyjemna dla oka pracka ale ta fiffke to chyba turysta przywiozl ze soba bo wierz mi tam nie maja pojecia ze takie wynalazki istnieja albo inaczej , ze moga byc do tegu uzyte ;>
Napisano 19 Wrzesień 200321 l Nezz widze ze sie zgadzamy ;] roball nie masz wyjscia musisz zrobic wersje z gibonem albo butla wodna ;>
Napisano 11 Październik 200321 l Autor nastepna pracka to bedzie bong :p nic specjalnego ale sie robi hhehe
Napisano 15 Październik 200321 l Przyjemna dla oka :) szczeglnie przez istnienie tego scanu mapki :) te szkla to tragedia :) hehe:) pracka fajna ale brak jej jakiegos lepszego klimatu...oswietlnenia..wiesz swiatlo od slonca padajace na stol i promienie moze.. cos co by zwiekszylo moze realizm :)
Napisano 16 Październik 200321 l Autor w nastepnej postaram sie nie zostawiac niedokonczonych elementow.. fakt szkla to porazka :) a swiatlo..eh pojecia o tmy nie mam :> ucze sie
Napisano 15 Luty 200421 l Racja, racja, lufkami to oni by chyba cherbate mieszali [lol2] Jak ktos widzial film \"Miasto Boga\" to wie jakie jointy sie pali kiedy trawy jest pod dostatkiem, toz to juz prawie cygara. :D Polacy sama atmosfera by sie podjarali :) A co do scenki: fajny pomysl, szkielka... wiadomo, i na mape daj zagiecia i podniszcz troche, moze jakis urwany fragment, bo na razie to wali po oczach nowoscia :D
Napisano 15 Luty 200421 l Autor jejuuu.. wtorek jak ty to odkopales hehe :) robilem to z 3 miesiace temu.. nie mam .max\'a nawet na dysku bo zmarl podczas formatowania;] hehe pozdr