Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 siateczke prosze, troche kwadratowo na tych rogach. Dawaj dalej ;) edit chveti byłem tylko prowadziłem bezpostowy tryb egzystencji ;) joke tak to jest jak sie ma takich usługodawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Narazie ładnie :) Też bym siateczkę chciał :P hindus - wieeeki Cię nie było :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 nie wiem czy wam sie spodoba ta siatka ... http://img142.imageshack.us/img142/3275/siatka7ch.jpg http://img157.imageshack.us/img157/4383/nokianowa9wz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 mniamśna siata, ale imo jest pare zbędnych poly : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 nie jest zła - grunt że trójkątów nie ma za wiele - ale te dolne rogi musisz poprawić bo będzie za kwadratowo przy takiej siatce jak tam masz. Postaraj się wyeliminowac te trójkąty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 tak jak teraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 teraz na tak :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 no już zdecydowanie lepiej - jak sie na siłe czepiać to może te rowki powinny być głębsze ale na telefonach to ja sie znam jak szczerbaty na otwieraniu orzechów więc moge sie mylić. Dawaj symetry i jedziesz z klawiszami i spodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 klawisze mi jakos nie wychodza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 moze nie jest identycznie ale jakos wyszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 niepotrzebnie bawisz sie juz materiałami... to tylko wydłuża czas rendera... lepi by było ci tokie kontrolne rendery roic w scanlinie Edit: Cos mi sie D-PadTM (nie wiem czy w nokii jest D-PadTM czy NaviKeyTM) nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 nie jestem jeszcze profesionalistą, zapewne znajdziecie jakies błedy ... jeszczcze głośniczek nad wyświetlaczem i te gniazda do ładowania ... pozostały a pozniej wiecie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi