quickfox Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 Moja druga praca wykonana w Maxie. Modele są banalne, ale chodziło mi przede wszystkim o wykorzystanie światła i kolorów. Inżynierów proszę o powstrzymanie się od oceny jakości konstrukcji słupów i łuków :) . To zupełna fantazja. Acha nie było żadnych poprawek w PSie. To tylko zwykły render z Maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 fajny klimat.. mi się nawet podoba. Zastanawiają mnie te czarne punkty na barierce. No i może ten krzak ma za idealne gałęzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quickfox Napisano 13 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2006 Te czarne punkty też mnie zastanawiają, ale to dopiero moje pierwsze kroki i nie ze wszystkim mogę sobie jeszcze poradzić L\:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 moze masz na nich odwrucone normale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 nie jest źle, ten krzaczek trochę marny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 krzaczek troche psuje- jest starylny badzo w porównaniu z resztąsceny, nie mówąc o tym, że się kojarzy z japonią strasznie, a w japonii nie występują takie budowle no ale to moje skojarzenie i moze tylko mnie razi, reszta okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 ładna studnia i dzbany, posąg też oświetlenie przyjemne ale byłoby jeszcze lepsze z area shadows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 taaa to jest twoja 2 praca w maxie musiałbyś być chyba geniuszem żeby to była 2 praca i taki efekt, no chyba że przerabiłeś pełno tutków, ale i tak nie wierze że to 2 pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quickfox Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2006 Jest to owszem moja druga praca, gdyż nie liczę próbnych zabaw i przerabiania tutoriali książkowych. Zamieszczam tylko to co w pewnym stopniu mnie zadawala pod względem wyniku końcowego. Prace których początkowa koncepcja artystyczna nie dorównuje wynikowi od razu wrzucam do kosza. Poza tym ciągle jeszcze pozostaję przy tradycyjnym malowaniu, bo efekty można osiągnąć szybciej niż w Maxie. To artyzm dla cierpliwych z racji tego że na porządny render czeka się godzinę z hakiem przynajmniej przy mojej mocy obliczeniowej komputera. W międzyczasie można już 3 razy przemalować tradycyjny obraz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 cienie troche za ostre ale bardzo przyjemna pracka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Bardzo fajnie. Krzak taki niefortunny, ale i tak ładnie się prezentuje scenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Gratuliję jeśli to twoja druga praca. Modele przyjemne. oprócz krzaka(tragedia). Poza kilkoma błędami w texturowaniu to reszta jak najbardziej na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 a więc kolorystyka całkiem przyjemna w pada w oko i oświetlenie na plus ale cienie bym zmienił na bardziej miękkie krzak psuje Ci cały urok pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadian Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 Jak dla mnie to jest niezłe, tym bardziej że to twoja druga pracka. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 bardzo ładnie, kiedyś coś podobnego widziałem w tutkach Total textures ładnie Ci wyszło, nieźle z materiałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi