Poke Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 no ja gram , właśnie zdałem na D klase ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 ja też spróbuje. --------------------- długi update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 ja mogę dop. ok. 23ej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 jest tam jakaś funkcja 'zakręt bez oblodzonych kół' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 chveti jeśli jeździsz trening, to ta corolla się tak zachowuje. ja jeżdże kawaną i jest git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 ja wizzem pozatym w wyzszych levelach mozna kupowac balans roznych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 To ja zakładam pokój na tym serwerze Phoebus. Nazwa: max3d.pl hasło: max3d i czuwam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 nie bylo zadnego serwera ;/ kto dzisiaj? szczegolnie ci w klasie E coby mozna sie dragsterami poscigac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Chłopaki, myślicie że do HL DM da się mody wgrywać? http://www.moddb.com/mods/2317/digital-paintball-source :> napewno lepszy pomysł niż sam monotonny dm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 20 Czerwiec 2008 Share Napisano 20 Czerwiec 2008 chłopcy moi kochani, za 2h zaczyna się darmowy weekend z Team Fortress 2, ktoś chętny na partyjkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 na steame jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 21 Czerwiec 2008 Share Napisano 21 Czerwiec 2008 jest . http://www.steampowered.com/pyro/?pw=presspreview Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi