kazziu Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Witam! Ostatnio przewróciłem swój warsztat do góry nogami,o ile mozna mówić tu juz o warsztacie..i postanowilem namalować nową laske,przez te trzy miechy które maluje jest to moja pierwsza pracka która mi sie "podoba",prosze o konstruktywne c&c.Apropos to cos obok co "produkje" mgławice w zamyśle ma podnosić walory erotycze obrazka.... ehe tu jest wip http://fitflash.nazwa.pl/space/wipspace.html Jak zawsze wsio w szopie.
kubi Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Więc tak, mało ambitne, motyw dobry na husty dla rezerwistów. Malowane ładnie, ale stope jej tak uciąć perfidnie, a fe i głowa wydaje... wydaje się za mała.
Gemi83 Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 Niestety muszę się zgodzić z poprzednikiem. Głowa nieco za mała i jakby zbyt płaska w porównaniu do reszty ciała, która wyszła bardzo fajnie.
Ciosek Napisano 14 Lipiec 2006 Napisano 14 Lipiec 2006 rowniez uwazam glowa jest za mala to raz a dwa kolor jej twarzy jakos nie pasuje do reszty ciala
kazziu Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Napisano 14 Lipiec 2006 motyw dobry na husty dla rezerwistów. behehehe.. w sumie tera wszyscy do woja idą, tak więc trafiłem w nisze... będe tworzył ambitniejsze prace w miarę wzrostu moich umiejętności malarskich. kolor jej twarzy jakos nie pasuje do reszty ciala. możliwe, eksperymentowałem z cieniowaniem fioletem prawej strony twarzy, najwyraźniej niewypał.
Rekomendowane odpowiedzi