RK Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 Czeka mnie wymiana wszystkich sprzętów w pracowni ale zanim to zrobię chcę wrzucić w stare maszyny co się da żeby chodziły jako dodatkowa "moc przerobowa". Wszystko plus minus dopasowałem mam problem z konfiguracją jednej płyty głównej- KT3 Ultra-ARU (Socket A). Teoretycznie maximum to AMD 2500+ ale zastanawiam się czy nie miałoby sensu wrzucenie 2800+ (też na socket A). Jeśli ktoś z Was jest w stanie poradzić będę zobowiązany.
jaccunio Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 na tego socketa byly chyba slawne bartony czyli chyba najlepiej podkrecajace sie procki w historii. jesli nie jest to dla ciebie czarna magia, to chyba to jest najlepsze rozwiazanie. pzdr
RK Napisano 15 Lipiec 2006 Autor Napisano 15 Lipiec 2006 no tak, tez o tym myślałem tylko że ze sprzedaży bartonów wiele firm się wycofało z tego co wiem
javor Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 poszukaj na stronie producenta apdejta biosu, tam przy każdej nowszej wersji powinno być napisane jakich dokładnie procków obsługe dodano
jaccunio Napisano 15 Lipiec 2006 Napisano 15 Lipiec 2006 no bartona to teraz kupisz chyba tylko uzywanego, na allegro moznaby cos znalezc. dobrze sie podkrecaja te ktore maja chyba pierwsze 4 cyfry jak najmniejsze to wtedy sa wycinane najblizej srodka platu czy czegos tam, nie znam sie:)
Kuciel Napisano 16 Lipiec 2006 Napisano 16 Lipiec 2006 2800+ ci pojdzie ale czeka cie upgrade biosu mam podobna plyte (KT3 Ultra-II Aru) w jednym z kompow w pracy;)
Rekomendowane odpowiedzi