Napisano 15 Lipiec 200618 l Czeka mnie wymiana wszystkich sprzętów w pracowni ale zanim to zrobię chcę wrzucić w stare maszyny co się da żeby chodziły jako dodatkowa "moc przerobowa". Wszystko plus minus dopasowałem mam problem z konfiguracją jednej płyty głównej- KT3 Ultra-ARU (Socket A). Teoretycznie maximum to AMD 2500+ ale zastanawiam się czy nie miałoby sensu wrzucenie 2800+ (też na socket A). Jeśli ktoś z Was jest w stanie poradzić będę zobowiązany.
Napisano 15 Lipiec 200618 l na tego socketa byly chyba slawne bartony czyli chyba najlepiej podkrecajace sie procki w historii. jesli nie jest to dla ciebie czarna magia, to chyba to jest najlepsze rozwiazanie. pzdr
Napisano 15 Lipiec 200618 l Autor no tak, tez o tym myślałem tylko że ze sprzedaży bartonów wiele firm się wycofało z tego co wiem
Napisano 15 Lipiec 200618 l poszukaj na stronie producenta apdejta biosu, tam przy każdej nowszej wersji powinno być napisane jakich dokładnie procków obsługe dodano
Napisano 15 Lipiec 200618 l no bartona to teraz kupisz chyba tylko uzywanego, na allegro moznaby cos znalezc. dobrze sie podkrecaja te ktore maja chyba pierwsze 4 cyfry jak najmniejsze to wtedy sa wycinane najblizej srodka platu czy czegos tam, nie znam sie:)
Napisano 16 Lipiec 200618 l 2800+ ci pojdzie ale czeka cie upgrade biosu mam podobna plyte (KT3 Ultra-II Aru) w jednym z kompow w pracy;)