deshu Napisano 15 Lipiec 2006 Share Napisano 15 Lipiec 2006 obie prace wykonalem ok 2 lata temu, byly to moje początki w 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 pokaż może coś aktualnego, po co odkopywać? napewno już lepiej renderujesz w pierwszym oświetlenie mizerne, jakieś te cienie dziwne i GI by się przydało, lustro dziwnie przybarwione i materiały nie wyglądają na szkło drugie nie wiem co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Dla mnie to drugie wygląda jak odbijająca wszystko kula leżąc na talerzu dookoła której znajdują się inne kule.Tylko po co ? Ogólnie nic ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Lipiec 2006 Share Napisano 16 Lipiec 2006 Jak powiedziala Ania pokaz cos aktualnego a nie za specjalne starocie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi