bern20 Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 to jest jedna z moich prac konkursowych - konkurs odbywał się na jednym z internetowych forów.... celem było stworzenie "spektakularnej" pracy wykonałem go w oparciu o rysunki i zdjęcia hartów w biegu Pies jest moim pomysłem używałem 3dstudio max 5.0 do renderowania użyłem Brazila komp P4 2,6 1 GB Ram Karta graficzna: w czasie powstawania tej pracy posiadałem - G-force 2 mx400 praca powstała w grudniu 2005 roku w długie zimowe wieczory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Wygrałeś?? Fajny klimat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Praca nie jest zła :) Piesek fajny :) Ale z takim renderem na cgtalk nie masz co kombinować ;] włącz GI. krople deszczu latają w poprzek i w dół. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaccunio Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 wlasnie nie wiem co robi ta smuga kropli przez srodek, ale ogolnie bardzo niezle, tylko render przydalby sie lepszy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 jw. bez tej smugi byłoby super, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 marudzicie :P Pies jest wykonany pięknie. Fajny klimat. Przypomina mi zaułki LA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 model psa rulez :) gdyby jeszcze otoczenie było równie dobre... krople są takie matriksowe jakieś :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 bardzo klimatyczne. od razu skojarzyło mi sie z jakims miaste przyszłosci, cos w stylu filmu Łowca androidów. model bardzo fajny, scena bardzo dynamiczna. nie wiem jak inni, ale ja na początku mialem problemy z identyfikacją w którą strone biegnie i myslalem ze w prawo. dopiero potem jak sie pyrzjalem, zobaczyłem ze w lewo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 Render wydaje mi się ok, nawet bardzo ok. Wydaje mi się jednak, że piesek jest mało dynamiczny - może lepsze byłoby ujecie bardziej z boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bern20 Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 sam się zastanawiałe jak zrobic dynamiczne ujęcie psa - krople deszczu (oczywiście mogłem je rozmazać jakimś blurem ale jak bym rozmazywał krople to i musiał bym rozmazać psa więc zdecydowałem sie na szybki strzał jak robi sie foty na szybkiej migawce - zero rozmyć zero smug) - tyle udało mi sie wykonać na kilka godzin przed oddaniemnie bede się rozpisywał tutaj co mogłem zrobic a co nie... dzięki za opinie i czekam na więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 dla mnie piesek rewelacja! może kiedyś policja będzie miała takie do dyspozycji obok robocopa ;) pracka git! pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi