Napisano 17 Lipiec 200618 l to jest jedna z moich prac konkursowych - konkurs odbywał się na jednym z internetowych forów.... celem było stworzenie "spektakularnej" pracy wykonałem go w oparciu o rysunki i zdjęcia hartów w biegu Pies jest moim pomysłem używałem 3dstudio max 5.0 do renderowania użyłem Brazila komp P4 2,6 1 GB Ram Karta graficzna: w czasie powstawania tej pracy posiadałem - G-force 2 mx400 praca powstała w grudniu 2005 roku w długie zimowe wieczory
Napisano 17 Lipiec 200618 l Praca nie jest zła :) Piesek fajny :) Ale z takim renderem na cgtalk nie masz co kombinować ;] włącz GI. krople deszczu latają w poprzek i w dół. Pozdrawiam.
Napisano 17 Lipiec 200618 l wlasnie nie wiem co robi ta smuga kropli przez srodek, ale ogolnie bardzo niezle, tylko render przydalby sie lepszy. pzdr
Napisano 17 Lipiec 200618 l marudzicie :P Pies jest wykonany pięknie. Fajny klimat. Przypomina mi zaułki LA.
Napisano 17 Lipiec 200618 l model psa rulez :) gdyby jeszcze otoczenie było równie dobre... krople są takie matriksowe jakieś :p
Napisano 17 Lipiec 200618 l bardzo klimatyczne. od razu skojarzyło mi sie z jakims miaste przyszłosci, cos w stylu filmu Łowca androidów. model bardzo fajny, scena bardzo dynamiczna. nie wiem jak inni, ale ja na początku mialem problemy z identyfikacją w którą strone biegnie i myslalem ze w prawo. dopiero potem jak sie pyrzjalem, zobaczyłem ze w lewo :]
Napisano 17 Lipiec 200618 l Render wydaje mi się ok, nawet bardzo ok. Wydaje mi się jednak, że piesek jest mało dynamiczny - może lepsze byłoby ujecie bardziej z boku.
Napisano 17 Lipiec 200618 l Autor sam się zastanawiałe jak zrobic dynamiczne ujęcie psa - krople deszczu (oczywiście mogłem je rozmazać jakimś blurem ale jak bym rozmazywał krople to i musiał bym rozmazać psa więc zdecydowałem sie na szybki strzał jak robi sie foty na szybkiej migawce - zero rozmyć zero smug) - tyle udało mi sie wykonać na kilka godzin przed oddaniemnie bede się rozpisywał tutaj co mogłem zrobic a co nie... dzięki za opinie i czekam na więcej
Napisano 17 Lipiec 200618 l dla mnie piesek rewelacja! może kiedyś policja będzie miała takie do dyspozycji obok robocopa ;) pracka git! pozdrawiam