goral_44 Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Witam. Przedstawiam moje ostatnie dzieło, cieżki krążownik. Do skończenia dość daleka droga. Czekam na komentarze. Pozdrawiam. Waldek
Secator Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Ładnie, chociaz ta rufa ma troche dziwny kształt, ale ja sie nieznam na krażownikach więc może tak ma być ;] powodzenia :]
XaoC Napisano 17 Lipiec 2006 Napisano 17 Lipiec 2006 Weź mi powiedz czemu statki na zdj 1 i 2 są inne...i co to za materiał na zdjeciu 3?!?!?!?!? I jeszcze taka głupia sprawa...na 2 zdj statek jest ukierunkowany do tyłu...:) Fatalnie... To jest jakiś concept, albo nawet dwa!
goral_44 Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 XaoC, jak na mieszkańca Gdańska, to nie nazywaj OKRETÓW statkami, bo to są 2 różne sprawy. Jeżeli nie możesz rozpoznać dziobu i rufy to sory, ale nie będe pisal co gdzie sie mieści. Materiał na zdj 3 to maty przeciwpoślizgowe stosowane na okrętach, mocowane mosiężnymi paskami do stalowego pokładu, ale to niestety wiedzą nieliczni. Na renderze 2 okręt ustawiony jest od rufy bo czasem trzeba również rufę okretu pokazać jak niekiedy tył concepta i jakoś nie widziałem że ktoś napisał ze takie ustawienie samochodu jest fatalne. I ostatnia sprawa jak przypatrzysz sie dokładnie to widzisz wyraźnie ze to jest jeden i ten sam okret, ale to trzeba sie przyglądnąć a nie pisać bzdur. Miłego przyglądania się. Pozdrawiam. Waldek
Wit Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 Co nie zmienia faktu... że przed Tobą jeszcze długa droga. Mujas postawił wysoko poprzeczke ostatnio.
goral_44 Napisano 18 Lipiec 2006 Autor Napisano 18 Lipiec 2006 Wit, to moja poprzednia praca pokazana na tym Forum. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=26540&page=6&highlight=pancernik
paboso Napisano 18 Lipiec 2006 Napisano 18 Lipiec 2006 HA,HA Poznaje go!! To jest CIEŻKI JAPOŃSKI KRĄŻOWNIK "TAKAO" - mam jego model zrobiony z kartonu... ;) To jest piekny okręt i pięknie powstający model 3D .. ;)
goral_44 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 Witam. Coś z nowości z krążownika, część wieży dowodzenia. Może za kilka dni będzie wyposażona we wszystko co tam sie mieściło. Czekam na komentarze. Pozdrawiam. Waldek
Secator Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 No wypas, bardzo łądne szczegóły. Swoją drogą co to jest ta kula na słupie na przedniej częsci? Do czego to?
goral_44 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Napisano 30 Lipiec 2006 Witam. To nie kula ale 2 połączone obrecze i jest urządzeniem radiowym. Pozdrawiam. Waldek
mujas Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Waldek a co właśnie z krążownikiem TAKAO nie ukrywam że chętnie bym zobaczył skończoną prackę ;)
Rekomendowane odpowiedzi