Napisano 17 Lipiec 200618 l Witam. Przedstawiam moje ostatnie dzieło, cieżki krążownik. Do skończenia dość daleka droga. Czekam na komentarze. Pozdrawiam. Waldek
Napisano 17 Lipiec 200618 l Ładnie, chociaz ta rufa ma troche dziwny kształt, ale ja sie nieznam na krażownikach więc może tak ma być ;] powodzenia :]
Napisano 17 Lipiec 200618 l Weź mi powiedz czemu statki na zdj 1 i 2 są inne...i co to za materiał na zdjeciu 3?!?!?!?!? I jeszcze taka głupia sprawa...na 2 zdj statek jest ukierunkowany do tyłu...:) Fatalnie... To jest jakiś concept, albo nawet dwa!
Napisano 18 Lipiec 200618 l Autor XaoC, jak na mieszkańca Gdańska, to nie nazywaj OKRETÓW statkami, bo to są 2 różne sprawy. Jeżeli nie możesz rozpoznać dziobu i rufy to sory, ale nie będe pisal co gdzie sie mieści. Materiał na zdj 3 to maty przeciwpoślizgowe stosowane na okrętach, mocowane mosiężnymi paskami do stalowego pokładu, ale to niestety wiedzą nieliczni. Na renderze 2 okręt ustawiony jest od rufy bo czasem trzeba również rufę okretu pokazać jak niekiedy tył concepta i jakoś nie widziałem że ktoś napisał ze takie ustawienie samochodu jest fatalne. I ostatnia sprawa jak przypatrzysz sie dokładnie to widzisz wyraźnie ze to jest jeden i ten sam okret, ale to trzeba sie przyglądnąć a nie pisać bzdur. Miłego przyglądania się. Pozdrawiam. Waldek
Napisano 18 Lipiec 200618 l Co nie zmienia faktu... że przed Tobą jeszcze długa droga. Mujas postawił wysoko poprzeczke ostatnio.
Napisano 18 Lipiec 200618 l Autor Wit, to moja poprzednia praca pokazana na tym Forum. http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=26540&page=6&highlight=pancernik
Napisano 18 Lipiec 200618 l HA,HA Poznaje go!! To jest CIEŻKI JAPOŃSKI KRĄŻOWNIK "TAKAO" - mam jego model zrobiony z kartonu... ;) To jest piekny okręt i pięknie powstający model 3D .. ;)
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor Witam. Coś z nowości z krążownika, część wieży dowodzenia. Może za kilka dni będzie wyposażona we wszystko co tam sie mieściło. Czekam na komentarze. Pozdrawiam. Waldek
Napisano 30 Lipiec 200618 l No wypas, bardzo łądne szczegóły. Swoją drogą co to jest ta kula na słupie na przedniej częsci? Do czego to?
Napisano 30 Lipiec 200618 l Autor Witam. To nie kula ale 2 połączone obrecze i jest urządzeniem radiowym. Pozdrawiam. Waldek
Napisano 31 Lipiec 200618 l Waldek a co właśnie z krążownikiem TAKAO nie ukrywam że chętnie bym zobaczył skończoną prackę ;)