Zelot Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Komentarze mile widziane. Pozdr0 Amator ze mnie, widac... :)
piotrek Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Model ujdzie w tłumie, ale reszta, tzn. shadery, tekstury, oświetlenie, kompozycja i render do porawki. Za duży bump na scianie. Poza tym, gdzie spływa woda, podczas deszczu? Nie dość, że nie ma rynny, to jeszcze na dachu wgłębienie jest :>
CzAk1 Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Prosty model...ale przeciez od czegoś trzeba zacząć;) Podpisuje sie pod tym co napisał Piotrek. Lofty widze opanowane:D
pecet Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 to co wyżej plus to że że aż tak źle nie jest ja na początek tylko trzeba to umieścić w jakimś sensownym otoczeniu i ładnie wyrenderować, a będzie w miare bo model ma jakieś szczegóły a nie że jest to jeden troche zmodyfikowany box :)
XaoC Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Twój pierwszy model, co? Proporcje (czyli tak jak wyżej)! Pracuj dalej (chociaż już nie nad tym)
Zelot Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 myslalem ze komentarze beda typu "do domu, na drzewo, zle, brzydkie..." :P A tu widze ze nawet pozytywnie moja pracke oceniliscie :> Dzieki wam :) Jezeli chodzi o texturowanie to kompletna klapa ;D Moze cos jeszcze dorobie. Pozdr0!
opor Napisano 26 Lipiec 2006 Napisano 26 Lipiec 2006 Nie jest zle :) Pamietaj ze kazdy kiedys zaczynal. Najwazniejsze to cwiczyc..no i sluchac dobrych(zazwyczaj) rad innych uzytkownikow forum.
Rekomendowane odpowiedzi