-=Drizzt=- Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Ciekawi mnie jak można uzyskać efekt widoku z oczu osoby patrzącej przez takie urządzenia... Czy po postu musimy przed kamerą ustawić płaszczyznę półprzezroczystą i na niej się bawić? Czy jest od tego jakiś plugin, a może jeszcze inna metoda? Help me :P . Z góry thx za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Post produkcja. Głupie byłoby robienie tego w maxie. A tak w Fotosklepie czy w przypadku animacji artereffects czy combustion. Bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Drizzt=- Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 kk dzięki przynajmniej wiem, czego nie próbować zrobić ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polon Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 dla mnie widok z lornetki jest taki sam jak "na zywo" tylko ze widac to coś z 50 metrów a nie z 2 metrów. Jakkolwiek przylaczam sie do opini ze taki efekt ,choc nie wiem jaki, mozna w PSie otrzymac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts