Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

witam

dziś kolejne uaktualnienie

dodałem dzić halogeny i tylnie siedzienia i głośniki co mozna zobaczyć na zdjęciu

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 9,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Koła to on ma wypasione ale ja bym jescze popracował nad całością , jakiś taki kanciasty jest i te uszczei przy reflktorach za grube są jak dla mnie. Lakier jest za bardzo błyszczący (przynajmniej na ostatnim renderze). Kołpaki wyglądają jak u niwy, czhyba że chciałeś zrobić wersję upgreadowaną to sorry.

Pozdro Gollum1

Napisano

Wygląda jak wymodelowany z g..... No cóż. Moim zdaniem jest słaby i godzi w moje poczucie estetyki.

Napisano

hehehe ty lepiej pokarz jakieś swoje prace zanim cos powiesz :} Poza tym jak na wymodelowanego w zanozie wyglada bardzo dobrze. Wystarczy poprzesuwac kilka vertexów i będzie git :}

Napisano

Triple X moje pracki są na tym forum więc poszukaj, a po za tym wydawało mi się, że tutaj każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. Widocznie byłem w błędzie.

A wracając do tego modelu to ja właśnie o tym mówiłem!

[Edited on 29-9-2003 by gollum1]

[Edited on 29-9-2003 by gollum1]

Napisano

Gollum1, wydaje mi się, że Triple X nie pisał tego do ciebie tylko do Holo :) więc nie panikuj :D

Napisano

lepiej nauczyli byscie czlowieka modelowac w maxie bo - marnuje czas uczac sie jak widze slabego narzedzia,..

Napisano

A mi się wydawało ze do mnie, no ale skoro tak to zwracam honor.

Napisano
Originally posted by Triple X

hehehe ty lepiej pokarz jakieś swoje prace zanim cos powiesz :}

TU

Mówisz i masz. To jeszcze nie było w maxie a w Imagine. Dość stary program, o możliwościach niewiele większych od Z-Modelera. Pozdrawiam.

Napisano

mi jest ciężko ocenić jakość modelowania w tym czym sobie tam dłubiesz tego malucha ale w uniwersalnych odczuciach - nie podoba mi się. Zapewne ze względu na to, że chłopaki na forum przyzwyczaili mnie do pieknie modelowanych i renderowanych furek w Maxie....

ale zaczekam i zobaczę co z tego wyniknie

PS: Twój awatar ma ponad 20 kb !!! Regulamin tego zabrania kolego...

Napisano
  • Autor

witam

dziś chciał bym pokazac wam prace kturom wczoraj ukończyłem

bawiłem sie nad niom prawie miesiąc

jest to HONDA CRX i moze jak zobaczycie tom honde zrobionom przezemnie to moze juz bendziecie wiedzieć na co mnie stac w ZMODELER

Napisano

eee nie no to juz inna sprawa, ten maluszyna chyba jednak nauczył cie czegoś w tym ZModelerze bo to wygląda o niebo lepiej.

A co do maluszyny to ponawiam pytanie dotyczące GTA.

Napisano

nieno, ta honda wyglada spox, a maluch... o niebo lepiej, a w sumie patrz::D

viewthread.php?action=attachment&tid=6552&pid=77788

a ten:

viewthread.php?action=attachment&tid=6552&pid=75603

niezle postepy... :) a jaka roznica!!

Napisano
  • Autor

Swietlik słuchaj mam gta 3 ale niewime jak sie to przerabia do tej gry zeby auto przerobić ale i tak by nic mi to nie dało bo mam teraz coś popieprzone i mi nieche zaden szpil działać, aha i jeszcze jedno masz rację ten maluszek mnie wiele nauczył nawet bardzo bo to co pokazałem z HONDOM to jest normalnie szok;]

kulexy

fakt masz rację jes rużnica i to wielka w moim pierwszym maluchy a w tym co teraz jest

POZDRAWIAM WAS NARAZIE

Napisano
  • Autor

Swietlik wiesz jednak warto, bo jak juz sie nauczyłem robić w zmodeler to juz tak zostanie i jak narazie to nieźle mi idzie w zmodeler ale jak bendie kiedyś okazja to moze sprubuje w 3d studio max ale niewiem czy sie umnie jeszcze da zainstalowac bo miałem zainstalowane ale miałem formata i mi sie teraz wogule niechce to instalować ale ja skołuje jeszcze raz maxa to sprubuje i moze mi coś z tego wyjdzie, ale jak narazie robie w ZM to juz tak narazie zostane i zrobie sobie więcej aut

POZDRAWIAM NARA

Napisano

jak dla mnie te modele sa bardzo low poly ... efekt koncowy slaby w porownaniu z nakladem pracy. To sa rendery czy widoki z viewportow ? Bo jesli rendery to wspolczocia :) Powaznie pomysl o innym sofcie. Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

hehe

ja terz bym nim sobie powoził ale miałem format caluśiego twardego i musze malucha robić od nova

Napisano

ale juz nie zostaw tego Zmodelera - nie wiem czy ja jestem daltonista czy nie umiem dostrzec piekna - ale takie low poly - jak sie nauczysz za rok - nbedzie juz przstarzale zobaczcie modele z Quejka 4 :) - lej na to i pracuj w maxie :)