egon14 Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Napisano 28 Wrzesień 2003 witam dziś kolejne uaktualnienie dodałem dzić halogeny i tylnie siedzienia i głośniki co mozna zobaczyć na zdjęciu
SCORPI Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 łaaadnie :) mi sie maluchy strasnize podobają
gollum1 Napisano 28 Wrzesień 2003 Napisano 28 Wrzesień 2003 Koła to on ma wypasione ale ja bym jescze popracował nad całością , jakiś taki kanciasty jest i te uszczei przy reflktorach za grube są jak dla mnie. Lakier jest za bardzo błyszczący (przynajmniej na ostatnim renderze). Kołpaki wyglądają jak u niwy, czhyba że chciałeś zrobić wersję upgreadowaną to sorry. Pozdro Gollum1
holo Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Wygląda jak wymodelowany z g..... No cóż. Moim zdaniem jest słaby i godzi w moje poczucie estetyki.
Triple X Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 hehehe ty lepiej pokarz jakieś swoje prace zanim cos powiesz :} Poza tym jak na wymodelowanego w zanozie wyglada bardzo dobrze. Wystarczy poprzesuwac kilka vertexów i będzie git :}
gollum1 Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Triple X moje pracki są na tym forum więc poszukaj, a po za tym wydawało mi się, że tutaj każdy ma prawo wyrażać swoją opinię. Widocznie byłem w błędzie. A wracając do tego modelu to ja właśnie o tym mówiłem! [Edited on 29-9-2003 by gollum1] [Edited on 29-9-2003 by gollum1]
Loozack Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 Gollum1, wydaje mi się, że Triple X nie pisał tego do ciebie tylko do Holo :) więc nie panikuj :D
PENdzel Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 lepiej nauczyli byscie czlowieka modelowac w maxie bo - marnuje czas uczac sie jak widze slabego narzedzia,..
gollum Napisano 29 Wrzesień 2003 Napisano 29 Wrzesień 2003 A mi się wydawało ze do mnie, no ale skoro tak to zwracam honor.
holo Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 Originally posted by Triple X hehehe ty lepiej pokarz jakieś swoje prace zanim cos powiesz :} TU Mówisz i masz. To jeszcze nie było w maxie a w Imagine. Dość stary program, o możliwościach niewiele większych od Z-Modelera. Pozdrawiam.
boowa Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 mi jest ciężko ocenić jakość modelowania w tym czym sobie tam dłubiesz tego malucha ale w uniwersalnych odczuciach - nie podoba mi się. Zapewne ze względu na to, że chłopaki na forum przyzwyczaili mnie do pieknie modelowanych i renderowanych furek w Maxie.... ale zaczekam i zobaczę co z tego wyniknie PS: Twój awatar ma ponad 20 kb !!! Regulamin tego zabrania kolego...
egon14 Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Napisano 30 Wrzesień 2003 witam dziś chciał bym pokazac wam prace kturom wczoraj ukończyłem bawiłem sie nad niom prawie miesiąc jest to HONDA CRX i moze jak zobaczycie tom honde zrobionom przezemnie to moze juz bendziecie wiedzieć na co mnie stac w ZMODELER
Swietlik Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 eee nie no to juz inna sprawa, ten maluszyna chyba jednak nauczył cie czegoś w tym ZModelerze bo to wygląda o niebo lepiej. A co do maluszyny to ponawiam pytanie dotyczące GTA.
kulexy Napisano 30 Wrzesień 2003 Napisano 30 Wrzesień 2003 nieno, ta honda wyglada spox, a maluch... o niebo lepiej, a w sumie patrz::D a ten: niezle postepy... :) a jaka roznica!!
egon14 Napisano 30 Wrzesień 2003 Autor Napisano 30 Wrzesień 2003 Swietlik słuchaj mam gta 3 ale niewime jak sie to przerabia do tej gry zeby auto przerobić ale i tak by nic mi to nie dało bo mam teraz coś popieprzone i mi nieche zaden szpil działać, aha i jeszcze jedno masz rację ten maluszek mnie wiele nauczył nawet bardzo bo to co pokazałem z HONDOM to jest normalnie szok;] kulexy fakt masz rację jes rużnica i to wielka w moim pierwszym maluchy a w tym co teraz jest POZDRAWIAM WAS NARAZIE
Swietlik Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 Jednak czy warto inwestować czas i umiejętno¶ci w ZModelera ??
egon14 Napisano 1 Październik 2003 Autor Napisano 1 Październik 2003 Swietlik wiesz jednak warto, bo jak juz sie nauczyłem robić w zmodeler to juz tak zostanie i jak narazie to nieźle mi idzie w zmodeler ale jak bendie kiedyś okazja to moze sprubuje w 3d studio max ale niewiem czy sie umnie jeszcze da zainstalowac bo miałem zainstalowane ale miałem formata i mi sie teraz wogule niechce to instalować ale ja skołuje jeszcze raz maxa to sprubuje i moze mi coś z tego wyjdzie, ale jak narazie robie w ZM to juz tak narazie zostane i zrobie sobie więcej aut POZDRAWIAM NARA
MJ Napisano 1 Październik 2003 Napisano 1 Październik 2003 jak dla mnie te modele sa bardzo low poly ... efekt koncowy slaby w porownaniu z nakladem pracy. To sa rendery czy widoki z viewportow ? Bo jesli rendery to wspolczocia :) Powaznie pomysl o innym sofcie. Pozdrawiam.
Swietlik Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 poje╝dzi│bym tymi autkami w gta he he
egon14 Napisano 3 Październik 2003 Autor Napisano 3 Październik 2003 hehe ja terz bym nim sobie powoził ale miałem format caluśiego twardego i musze malucha robić od nova
PENdzel Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 ale juz nie zostaw tego Zmodelera - nie wiem czy ja jestem daltonista czy nie umiem dostrzec piekna - ale takie low poly - jak sie nauczysz za rok - nbedzie juz przstarzale zobaczcie modele z Quejka 4 :) - lej na to i pracuj w maxie :)
Swietlik Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Heh, widzisz Egon wszystko sprowadza się do jednego.
Rekomendowane odpowiedzi