Kazan_HB Napisano 23 Lipiec 2006 Napisano 23 Lipiec 2006 Z wieloma bolami udalo mi sie skonczyc moj pierwszy samolot, wybaczcie monotematycznosc ale ja lubie samoloty :) Postanowilem zrobic D520 na ktorym latal Marcel Albert, to ten sam pilot ktory latam Yakiem-3. Niezly koles z niego 23 zwyciestwa w 2 WS. edit:
Kazan_HB Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 maly update :) chce zrobic model z wiekszymi detalami ale cierpie na brak referek HELP...
Kazan_HB Napisano 25 Lipiec 2006 Autor Napisano 25 Lipiec 2006 Kolejny maly update poprawiony wiatrochron i wlot do czegos :) Dla milosnikow siateczka...
Kazan_HB Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 idzie powoli troche kombinowalem jak zrobic te male otworki....
erwin Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Hmm, ja tez lubie samoloty. Wiele samolotow zaczynalem modelowac ale jeszcze zadnego tak w 100% nie skonczylem, a szkoda :( Jakos brakuje mi cierpliwosci przy aeroplanach :)
eco Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 ...nie wiem czy nie mam tego samolotu w wer. plastic :) - stad moje ;/ bo cosik mi sie on inaczej widzi :) - albo moze to za doozo pivva ;)...aha i refki ktore i tak pewnie masz :) http://lemog.free.fr/lemog_v5/thumbnails.php?album=1
vv3k70r Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 brak mi slow, szacun i bilet do bezklamkowa w pakiecie :)
Kazan_HB Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 ...nie wiem czy nie mam tego samolotu w wer. plastic :) - stad moje ;/ bo cosik mi sie on inaczej widzi :) - albo moze to za doozo pivva ;)...aha i refki ktore i tak pewnie masz :) http://lemog.free.fr/lemog_v5/thumbnails.php?album=1 taaak mam te referki, no tam to juz totalny hard core.... a dokladnie co nie ten? Obce spojrzenie duzo pomaga...
Kazan_HB Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 Malo ostatnio czasu mialem i tez nie za bardzo mi sie chcialo :). Ale cos tam zdazylem wydlubac. Duze problemy byly z wnekami podwozia...
FF Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Dobrze Ci idzie. Jeste kilka miejsc, które mozna by poprawic ale i tak szybko sie uczysz. Z tekstorami pewnie pojdzie ci tez dobrze patrząc na twojego ostatniejo Yaczka.
Adek_CG Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 bardzo fajnie, zrob moze mu jakies wnetrze, takie nawet dosc proste,cos moze na ksztalt tego jak jest w modelach plastikowych ale niech ono bedzie
Kazan_HB Napisano 25 Sierpień 2006 Autor Napisano 25 Sierpień 2006 @Freedom Fighter to wszystko twoja wina! Patrzac na Twojego WIP-a z 109-ka postanowilem ze bede robil modele samolotow w 3D :) A co z twoim me262, o ile pamietam model byl juz prawie skonczony? @piotrek dzieki :) @Adek_CG tam juz jest troche wnetrza :) jak sie przyjzyc zauwazysz fotel pilota. Niestety kokpit z zegarami z tej perspektywy jest nie widoczny, ale tez jest. Moim zamiarem jest zrobienie bardziej szczegolowego modelu niz Yak
Robaczek Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Masz tam problem w miejscu wylotu luf karabinów (na skrzydłach)
Skateforlife Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 Super ci idzie :D.fajny samolocik .Dbasz o detal to dobrze .gorzej bedzie z teksturami :D heh.Ok ogolnie 5+.Yo powodzenia!!
Orangegraphics Napisano 8 Grudzień 2007 Napisano 8 Grudzień 2007 wrzuć może symmetry pod MS lub TS co tam masz.
Rekomendowane odpowiedzi