Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z wieloma bolami udalo mi sie skonczyc moj pierwszy samolot, wybaczcie monotematycznosc ale ja lubie samoloty :) Postanowilem zrobic D520 na ktorym latal Marcel Albert, to ten sam pilot ktory latam Yakiem-3. Niezly koles z niego 23 zwyciestwa w 2 WS.

edit: trd5202hm4.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

maly update :) chce zrobic model z wiekszymi detalami ale cierpie na brak referek HELP...

trd5204wo2.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejny maly update poprawiony wiatrochron i wlot do czegos :)

Dla milosnikow siateczka...

trd5206vb0.jpg

trd5207gq1.jpg

Napisano

Hmm, ja tez lubie samoloty. Wiele samolotow zaczynalem modelowac ale jeszcze zadnego tak w 100% nie skonczylem, a szkoda :( Jakos brakuje mi cierpliwosci przy aeroplanach :)

Napisano
  • Autor
...nie wiem czy nie mam tego samolotu w wer. plastic :) - stad moje ;/ bo cosik mi sie on inaczej widzi :) - albo moze to za doozo pivva ;)...aha i refki ktore i tak pewnie masz :) http://lemog.free.fr/lemog_v5/thumbnails.php?album=1

taaak mam te referki, no tam to juz totalny hard core.... a dokladnie co nie ten? Obce spojrzenie duzo pomaga...

Napisano
  • Autor

Malo ostatnio czasu mialem i tez nie za bardzo mi sie chcialo :). Ale cos tam zdazylem wydlubac. Duze problemy byly z wnekami podwozia...

trd52020fv0.png

trd52021dl3.png

trd52022oa9.png

Napisano

Dobrze Ci idzie. Jeste kilka miejsc, które mozna by poprawic ale i tak szybko sie uczysz. Z tekstorami pewnie pojdzie ci tez dobrze patrząc na twojego ostatniejo Yaczka.

Napisano

bardzo fajnie, zrob moze mu jakies wnetrze, takie nawet dosc proste,cos moze na ksztalt tego jak jest w modelach plastikowych ale niech ono bedzie

Napisano
  • Autor

@Freedom Fighter to wszystko twoja wina! Patrzac na Twojego WIP-a z 109-ka postanowilem ze bede robil modele samolotow w 3D :)

A co z twoim me262, o ile pamietam model byl juz prawie skonczony?

@piotrek dzieki :)

@Adek_CG tam juz jest troche wnetrza :) jak sie przyjzyc zauwazysz fotel pilota. Niestety kokpit z zegarami z tej perspektywy jest nie widoczny, ale tez jest. Moim zamiarem jest zrobienie bardziej szczegolowego modelu niz Yak

Napisano

Super ci idzie :D.fajny samolocik .Dbasz o detal to dobrze .gorzej bedzie z teksturami :D heh.Ok ogolnie 5+.Yo powodzenia!!

Napisano

Przyjdzie taki i odkopie wątek z przed roku;/