Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Z wieloma bolami udalo mi sie skonczyc moj pierwszy samolot, wybaczcie monotematycznosc ale ja lubie samoloty :) Postanowilem zrobic D520 na ktorym latal Marcel Albert, to ten sam pilot ktory latam Yakiem-3. Niezly koles z niego 23 zwyciestwa w 2 WS.

edit: trd5202hm4.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

maly update :) chce zrobic model z wiekszymi detalami ale cierpie na brak referek HELP...

trd5204wo2.jpg

Napisano
  • Autor

Kolejny maly update poprawiony wiatrochron i wlot do czegos :)

Dla milosnikow siateczka...

trd5206vb0.jpg

trd5207gq1.jpg

Napisano

Hmm, ja tez lubie samoloty. Wiele samolotow zaczynalem modelowac ale jeszcze zadnego tak w 100% nie skonczylem, a szkoda :( Jakos brakuje mi cierpliwosci przy aeroplanach :)

Napisano
  • Autor
...nie wiem czy nie mam tego samolotu w wer. plastic :) - stad moje ;/ bo cosik mi sie on inaczej widzi :) - albo moze to za doozo pivva ;)...aha i refki ktore i tak pewnie masz :) http://lemog.free.fr/lemog_v5/thumbnails.php?album=1

taaak mam te referki, no tam to juz totalny hard core.... a dokladnie co nie ten? Obce spojrzenie duzo pomaga...

Napisano
  • Autor

Malo ostatnio czasu mialem i tez nie za bardzo mi sie chcialo :). Ale cos tam zdazylem wydlubac. Duze problemy byly z wnekami podwozia...

trd52020fv0.png

trd52021dl3.png

trd52022oa9.png

Napisano

Dobrze Ci idzie. Jeste kilka miejsc, które mozna by poprawic ale i tak szybko sie uczysz. Z tekstorami pewnie pojdzie ci tez dobrze patrząc na twojego ostatniejo Yaczka.

Napisano

bardzo fajnie, zrob moze mu jakies wnetrze, takie nawet dosc proste,cos moze na ksztalt tego jak jest w modelach plastikowych ale niech ono bedzie

Napisano
  • Autor

@Freedom Fighter to wszystko twoja wina! Patrzac na Twojego WIP-a z 109-ka postanowilem ze bede robil modele samolotow w 3D :)

A co z twoim me262, o ile pamietam model byl juz prawie skonczony?

@piotrek dzieki :)

@Adek_CG tam juz jest troche wnetrza :) jak sie przyjzyc zauwazysz fotel pilota. Niestety kokpit z zegarami z tej perspektywy jest nie widoczny, ale tez jest. Moim zamiarem jest zrobienie bardziej szczegolowego modelu niz Yak

Napisano

Super ci idzie :D.fajny samolocik .Dbasz o detal to dobrze .gorzej bedzie z teksturami :D heh.Ok ogolnie 5+.Yo powodzenia!!

Napisano

Przyjdzie taki i odkopie wątek z przed roku;/