MR.Gespo Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 Po dłuzszym czasie, dodaje na forum kolejne szkice. Najgorszy okres w życiu to ten gdy szkola (liceum) sie konczy i trzeba isc do pracy, porzucajac rysowanie, modelowanie, malowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 chodzi ci o brak czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 zawsze mozna isc na studia dzienne :) o kierunku plastycznym... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 lub zostać żulem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 i szkicować puszki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 To akurat szkicowalem jak bylem na grafice komputerowej ale sie przenioslem po 2 miesiacach na kulturoznawstwo (filmoznawstwo). Tu sa wczesniejsze szkice ktore juz kiedys na forum pokazywalem, maja jakies 2,3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 Jeszcze mam 2 obrazy, malowane tempera. Jeden oczywiscie nie skonczony, jak juz pisalem brak czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Gespo Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2006 Mam nadzieje ze sie komus spodobaja, ale najbardziej zalezy mi na krytyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponim Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 zalezy na krytyce? mi sie osobiscie zaden nie podoba i nie wiem od czego to zalezy:/ moze: 1. nie moj klimat rysunkow, lubie konkrety a nie takie huju muju, tu oko, tam nos ,jakies abstrakcje ogolnie,ktore mnie nie przekonuja 2. nie ma sie czego przyczepic, bo na rysunkach niczego nie ma:p brak anatomii, jakiegos cieniowania, takie placki tylko... 3. gdyby to byly prace jakiegos mojego kumpla ktory moze pierwszy raz ma kontakt z ołówkiem i rysowaniem to moze bym pochwalil, a tak to sry ale nie zrobie tego:/ ogolnie prace ponizej sredniej... adios amigos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 osobiście klimat mi nie podchodzi, poza tym niektore szkice mają błędy, np za krotki ktorys palec :) A co do konczenia z CG to przeciez nie musisz isc na grafike zeby modelować i malować, wiec sie nie łam i do pracy :D Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 24 Lipiec 2006 Share Napisano 24 Lipiec 2006 przypadkiem juz twoje 2 prace nie pokazywales na tym forum? co ty masz ze wszedzie prawie te ręce wstawiasz??? ps....byłes kiedys u psychiatry??;););) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi