Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Po dłuzszym czasie, dodaje na forum kolejne szkice. Najgorszy okres w życiu to ten gdy szkola (liceum) sie konczy i trzeba isc do pracy, porzucajac rysowanie, modelowanie, malowanie.

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

To akurat szkicowalem jak bylem na grafice komputerowej ale sie przenioslem po 2 miesiacach na kulturoznawstwo (filmoznawstwo). Tu sa wczesniejsze szkice ktore juz kiedys na forum pokazywalem, maja jakies 2,3 lata.

Napisano
  • Autor

Jeszcze mam 2 obrazy, malowane tempera. Jeden oczywiscie nie skonczony, jak juz pisalem brak czasu.

Napisano

zalezy na krytyce? mi sie osobiscie zaden nie podoba i nie wiem od czego to zalezy:/ moze:

1. nie moj klimat rysunkow, lubie konkrety a nie takie huju muju, tu oko, tam nos ,jakies abstrakcje ogolnie,ktore mnie nie przekonuja

2. nie ma sie czego przyczepic, bo na rysunkach niczego nie ma:p brak anatomii, jakiegos cieniowania, takie placki tylko...

3. gdyby to byly prace jakiegos mojego kumpla ktory moze pierwszy raz ma kontakt z ołówkiem i rysowaniem to moze bym pochwalil, a tak to sry ale nie zrobie tego:/

ogolnie prace ponizej sredniej... adios amigos

Napisano

osobiście klimat mi nie podchodzi, poza tym niektore szkice mają błędy, np za krotki ktorys palec :)

A co do konczenia z CG to przeciez nie musisz isc na grafike zeby modelować i malować, wiec sie nie łam i do pracy :D

Powodzenia !

Napisano

przypadkiem juz twoje 2 prace nie pokazywales na tym forum?

co ty masz ze wszedzie prawie te ręce wstawiasz???

ps....byłes kiedys u psychiatry??;););)