sikham Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 witam z Rak\'iem postanowiliśmy zmierzyć sie w robieniu najpiekniejszego samochodu świata czyli Nissana Skyline R34 ps. modle sie do tego samochodu a wiec Rak nie dam sie tak łatwo :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 a ja sie modle o ten samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2003 a oto Syn godzilli w całej okazałości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 hmm...nie wiem jak stoi modelowanie fur u RK...ale u Sikhama wiec ze bedie git !!! pozdr i powodzneia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2003 dzieki Pablo postaram sie ze swojej strony dać ile moge bo w koncu to Syn Godzilli a nie zwykły samochód ps. w planie mam z 3 body kitt\'y a więc roboty na uuuuu i jeszcze troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 Sikham, nie zawiedź mnie [piwo] RAK, tobie też życzę szczęścia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 13 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2003 Loozac nie mogę zawieść reprezentuję nas :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myszek Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 ciekawe jak bedzie wygladac ta biwa :) napewno bedzie to cos pieknego ale ciekawi mnie jeszcze jedno dlaczego ten samochod jest niby najpiekniejszy ?? dla mnie to samochod zwykly i normalny, piekne sa samochody z lat 80 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Wrzesień 2003 Share Napisano 13 Wrzesień 2003 Myszek, gusta są różne :P ja naprzykład bym się chyba ze szczęścia spuścił uszami, gdyby ktoś dał mi się przejechać tym potworem [cfaniak] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 moze nie mam tylu dzieł na kącie co SIKHAM ale sie postaram. Robie jeszcze troszke broni do morrowinda w tym momencie ale syn godzilli ponad wszystko. 1 rendereq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 no no, niezły początek :) a pokaż tyłeczek ;) o siateczkę nie proszę bo pewnie nie chcesz zdradzać swoich tajemnic :] chociaż i tak wiadomo, że Sikham nie będzie od nikogo zżynał pomysłów, bo sam sobie doskonale poradzi [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 hej rak masz moja sympatie bo wlasnie wszedlem w swiat morrowinda ktory mnie pochlonal maxymalnie dlatego bede ci kibicowal, ale musisz sie starac bo silikham to juz nie jest ten maly chlopczyk........:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2003 uuuuu Rak widze że wziąłeś sie ostro do pracy :] mam troche czasu to ja też sie zaraz za niego wezme Hac nie znam żadnego silikhama :( a Ty ?? Myszek ten samochód jest piekny przez swoją skomplikowaność do wykonania bardzo dawno go już też robiłem (nawet jest na forum) i wtedy mnie przerósł :( ale teraz nie dam sie mu łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2003 potwierdzenie nazwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Wrzesień 2003 Share Napisano 14 Wrzesień 2003 teraz już wiem dlaczego w 2 Fast 2 Furious wypuszczał po bokach parę gdy podjeżdżał na linię startu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2003 1 render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 14 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2003 update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 to dwa kolejne obrazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 go go RAK :)) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2003 rak twoje felgi mają ze 20 milimetrów a piwinny być firmy.... model ...... i ..... nie powiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 very nice :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 j.w. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 16 Wrzesień 2003 Share Napisano 16 Wrzesień 2003 jest cool a co do felg to wersja robocza zresztą tył tesz sie troszke poprawił bo jak to było widać był całkiem prosty na dole a powinien zakręcać i dopiero wtedy połączyć sie z podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2003 a wiec update jeszcze 10000 razy bede poprawiał ten zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 17 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2003 no i znowu update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 17 Wrzesień 2003 Share Napisano 17 Wrzesień 2003 nie wiem, czy tylko ja mam taki problem, ale twoje zdjęcia Sikham mi się nie ładują do końca :| ale z tego co mi się zgrało to widzę, że jak narazie wyprzedzasz Raka :) nie daj się Rak, skop mu doope :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2003 Loozack ( niezrobiłem błedu) :] teraz możesz sobie te nowe oblookać bez problemu mam nadzieje :) Rak gdzie jesteś ?? daj jakieś rendery :) daje tylko linki bo by sie strona 10 min ładowała :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/6.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/7.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/8.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/9.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/10.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/11.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/12.jpg http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/13.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 25 Wrzesień 2003 Share Napisano 25 Wrzesień 2003 cholera, boje sie ze rak nie podola....great job sikham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2003 dzieki :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 26 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2003 update to dopiero wczesna wersja swiateł nie ma szkiełek na nich no i żarówek :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/15.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 26 Wrzesień 2003 Share Napisano 26 Wrzesień 2003 podoła :) ale jak znajdzie czas. (przyszły weekend bo miałem zajob najpierw w szkole (6 sprawdzianów w 5 dni a teraz w domu (imieniny) i wyprawa sistera na studia. także nawetr nie tknąłem (niestety) a mnie tak ciungło zeby sie nie uczyć tylko popracować w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 cuś podłubałem z tyłu (usunąłem cały tył i zrobiłem od początku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 cuś podłubałem z tyłu (usunąłem cały tył i zrobiłem od początku). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 27 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2003 uuuuuuuu :] nie powiem co masz źle bo pewnie sam wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Wrzesień 2003 Share Napisano 27 Wrzesień 2003 RAK, masz jakiś taki ścięty tyłek :] czy on nie powinien być trochę bardziej... jędrny ?? :D Sikham, narazie ciągle prowadzisz :) tak trzymaj [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 5 Październik 2003 Autor Share Napisano 5 Październik 2003 Rak pokaż coś :] \"wtajemniczeni\" wiedzą ile mam zrobione :) ale ciekawi mnie twoja praca :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 5 Październik 2003 Share Napisano 5 Październik 2003 też jestem ciekaw co tam RAK spłodził :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAIN Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 sikham nie tylko wtajemniczeni chcą wiedzieć ile zrobiłeś...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 napisz do mnie na gg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 no nic nie chce mowic ale ta bitwa umarla....a tak sie dobrze zapowiadala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 7 Październik 2003 Autor Share Napisano 7 Październik 2003 ona nie umarła tylko jest tajna :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 7 Październik 2003 Share Napisano 7 Październik 2003 RAK, napisz chociaż coś na forum, bo nie wiadomo czy jeszcze coś robisz czy się obijasz :| my chcemy updatów !! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAK Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 ja nie wierze! ludzie maja pretensje ze ktoś nie ma czasu na pifko z kumplami a co dopiero zeby kompa włunczyć!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 ja to widze tak, jak nie bedziesz wylaczal kompa, to nie bedziesz tracil czasu na wlaczanie i bedziesz mogl modelowac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 8 Październik 2003 Share Napisano 8 Październik 2003 hehehe, coś w tym jest [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Październik 2003 Autor Share Napisano 9 Październik 2003 nom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarCon Napisano 9 Październik 2003 Share Napisano 9 Październik 2003 niezła walka zapowiada się smacznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Październik 2003 Share Napisano 10 Październik 2003 Sikham, nie bądź taki i zapodaj te rendery :P:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 tutaj jest mału print screen jeszcze dużo do poprawienia no i pate rzeczy niema msmootha właczonego :) Rak czekam na ciebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi