Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam z Rak\'iem postanowiliśmy zmierzyć sie w robieniu najpiekniejszego samochodu świata czyli Nissana Skyline R34

ps. modle sie do tego samochodu a wiec Rak nie dam sie tak łatwo :]

• Odpowiedzi 255
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dzieki Pablo postaram sie ze swojej strony dać ile moge bo w koncu to Syn Godzilli a nie zwykły samochód

ps. w planie mam z 3 body kitt\'y a więc roboty na uuuuu i jeszcze troche

Napisano

ciekawe jak bedzie wygladac ta biwa :) napewno bedzie to cos pieknego ale ciekawi mnie jeszcze jedno dlaczego ten samochod jest niby najpiekniejszy ?? dla mnie to samochod zwykly i normalny, piekne sa samochody z lat 80 :)

Napisano

moze nie mam tylu dzieł na kącie co SIKHAM ale sie postaram. Robie jeszcze troszke broni do morrowinda w tym momencie ale syn godzilli ponad wszystko. 1 rendereq

Napisano

no no, niezły początek :) a pokaż tyłeczek ;)

o siateczkę nie proszę bo pewnie nie chcesz zdradzać swoich tajemnic :] chociaż i tak wiadomo, że Sikham nie będzie od nikogo zżynał pomysłów, bo sam sobie doskonale poradzi [piwo]

Napisano

hej rak masz moja sympatie bo wlasnie wszedlem w swiat morrowinda ktory mnie pochlonal maxymalnie dlatego bede ci kibicowal, ale musisz sie starac bo silikham to juz nie jest ten maly chlopczyk........:P

Napisano

uuuuu Rak widze że wziąłeś sie ostro do pracy :]

mam troche czasu to ja też sie zaraz za niego wezme

Hac nie znam żadnego silikhama :( a Ty ??

Myszek ten samochód jest piekny przez swoją skomplikowaność do wykonania bardzo dawno go już też robiłem (nawet jest na forum) i wtedy mnie przerósł :(

ale teraz nie dam sie mu łatwo

Napisano

jest cool a co do felg to wersja robocza zresztą tył tesz sie troszke poprawił bo jak to było widać był całkiem prosty na dole a powinien zakręcać i dopiero wtedy połączyć sie z podwoziem.

Napisano

nie wiem, czy tylko ja mam taki problem, ale twoje zdjęcia Sikham mi się nie ładują do końca :| ale z tego co mi się zgrało to widzę, że jak narazie wyprzedzasz Raka :)

nie daj się Rak, skop mu doope :]

Napisano

podoła :) ale jak znajdzie czas. (przyszły weekend bo miałem zajob najpierw w szkole (6 sprawdzianów w 5 dni a teraz w domu (imieniny) i wyprawa sistera na studia. także nawetr nie tknąłem (niestety) a mnie tak ciungło zeby sie nie uczyć tylko popracować w maxie.