Napisano 11 Październik 200321 l wygląda fajnie, ale mam prośbę... pokazuj go narazie bez żadnych materiałów, no i najlepiej walnij jakiś render :) trzymaj się [piwo]
Napisano 12 Październik 200321 l Autor tu jest troche starszy render bez poprawek przodu no i chyba z user view [lol2] ale co tam :]
Napisano 12 Październik 200321 l Autor tu są dzisiejsze rendery jeszcze siepłe :) prawa strona (ta od kierowcy) nie jest zmirrorowana i są jeszcze stare bugi na niej a wiec jej nieoceniajcie ;)
Napisano 18 Październik 200321 l Autor Dzieki za komentarze :( niemogłem sie powstzrymać i zrobiłem próbe materiałów na felge :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/kolo.jpg
Napisano 19 Październik 200321 l Wygląda jak na razie bardzo dobrze :). Jedynie felga mi się nie podoba. [soczek]
Napisano 19 Październik 200321 l Sikham, ramiona są na klej ?? bo spawów nie widzę :P:P:P fajny materiał :]
Napisano 19 Październik 200321 l Autor to żle patrzysz tylko ty robisz na klej :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]
Napisano 20 Październik 200321 l Autor kilka zdjątek mam nadzieje że zobaczyćie jakieś bugi które ominełem ehhh tyle sie na niego patrze że już ślepy jestem[lol2](oczywiście na jego bugi ;)) te przednie fotele to sa tylko tak od żeby niebyło pusto i jest to przymiarka do właściwych ( ale mi sie ich robić niechce :) ) czekam na wasze opinie i wskazówki co poprawić [piwo] ehhh z rozoedu prawie zdjeć zapomniałem dać :]
Napisano 20 Październik 200321 l wow :o no nieźle mistrzu :D jedyne do czego bym się na siłe doczepił to do przejścia między dachem a przednią szybą... nie wiem, coś mi tam nie pasuje :| i szpary masz takie wąziutkie strasznie, naprzykład te wkoło drzwi... ale i tak model jest zaje... :) tak trzymaj [piwo]
Napisano 20 Październik 200321 l Autor może dlatego że tam jest uszczelka której teraz niewidac bez materiałów ( oświetlenie jest moją bolączka ) ale codziennie ćwicze na czajnikach :] czajniki rules
Napisano 20 Październik 200321 l bardzo ładnie, bardzo tylko jak na niego patrze to kolo przednie jest jakby za bardzo wcisniete w karoserie (za wasko) nie wiem moze tak ma byc ale wyraznie widac na widoku... zreszta prawie na kazdym widoku :)
Napisano 20 Październik 200321 l czekam na materialy z niecieprliwoscia :) pozdrawiam ps. ty chyba jestes maniakiem skylinów co? w sumie niezle furki :)
Napisano 20 Październik 200321 l Autor żeby niebyć gołoslownym tu jest zdjecie ;) maniactwo to mało powiedziane [lol2]
Napisano 20 Październik 200321 l ogólnie jest bardzo ładny ale... mi się tak wydaje że te alufelgi są troszke nietakie :) tzn. wewnętrzna płaszczyzna obręczy powinna mieć troszke mniejszą średnice i być lekko wypukła (no i oczywiście tarcze by się przydały) pozatym jak już pisano chyba powinieneś powiększyć szczeliny między drzwiami itd. no i o ile mi się dobrze wydaje to zapomniałeś zaznaczyć głośnika żeby ci się razem z drzwiami otwierał :) ps: czajniki rules !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 21 Październik 200321 l sikham jak wczoraj pojechalem do chaty wyprzedzil mnie (dosyc szybko taki jeden :) nie wiedzialem ze takie jezdza po poznaniu :), tylko taka \"sofciarska\" wersja bez alusów i spojlera takiego jak u ciebie ;) no potem moglem sie przyjrzec bo akurat jechal w to samo miejsce co ja i qrde no nie wiem mi sie wydaje ze to kolo jest za bardzo wcisniete do srodka ale generalnie nie ma to wielkiego znaczenia modej jest ok glosnik to drobne niedopatrzenie :) no ale tu widac ze on nie ma kabelków!!!! :o joke pozdrawiam
Napisano 21 Październik 200321 l wiesz co wlasnie znalazlem kilka fotek skylina na www.mobile.de i tam jest troszke inne wnetrze ale domyslam sie ze po prostu inna wersja autka... greetings
Napisano 21 Październik 200321 l Autor Quadysz na stronie co podałeś jest tylko wersja r33 (starsza) to jest wersja r34 i ona jest \"sofciarska\" alumy i spoiler to satandard jak wycieraczki :] musze dawać rendery bez felg to może model mi ocenicie :p tarcz jeszcze niema ale bedą spoko niezapomne o nich :) z tymi kabelkami to było dobre :] ps. naprawde niewiem czy uda mi sie zrobić wieksze szczeliny :( bede próbował :) [piwo] za to że nareszcze sie odezwaliscie dzieki bardzo [piwo]
Napisano 21 Październik 200321 l he he maniak :D no widzisz popatrzylem na twoj model i cos mam - polaczenie klapy z blotnikiem, cos tam jest nie tak (w jednym miejscu szczelina jakby szersza), na widoku z gory, na tym samym widoku w rogu swiatla jest czarny punkcik ktory wnioskuje jest cieniem ktorego chyba nie powinno byc, aczkolwiek na innych widokach juz tego nie zauwazylem... hehe ale sie robie upierdliwy - to moze za szeroki laczek z przodu :) moze jakby byl wezszy to by lepiej wygladalo a tak z innej beczki to 20k E za takiego z 1995 to duzo :) ale to tak samo jak ~40$ za mustanga z 1967r :) choc i tak bym je kupil gdybym mial taka sumke na zbyciu :) nawet dwa
Napisano 21 Październik 200321 l ps jak zrobiles to ze masz kilka obrazkow w jednym poscie :) greetings
Napisano 21 Październik 200321 l Autor zdjecia są na moim serwerze wersja r34 kosztuje 85k $ i to jest dozo :] ale za to z silnika 2,7 litra da sie \"wycisnąć\" ponad 1000 koników a wtedy zabawa gwarantowana :]
Napisano 21 Październik 200321 l taa tylko z tymi \"malolitrazowymi\" silnikami to jest tak ze po roku musisz sprzedac bo sie zacznie sypac, nie to co u amerykanow, 5 litrow pod maską nedzne 300km ale pojezdzisz pol wieku a japonce robia \"silniki do szlifierek\" ktore pomimo swoich zajebistych osiagow nie sa najtrwalsze (patrz motocykle...)
Napisano 21 Październik 200321 l choc w sumie jak bym moja swinka skarbonka pomiescila 85k$ to pewnie nie przejmowalbym sie wymiana na biezacy rocznik :) ps. ponawiam pytanko o te posty :)
Napisano 21 Październik 200321 l żeby zamieszczać kilka zdjęć naraz w poście to trzeba wprowadzać je jako linki a nie załaczniki... masz taką ikonkę w panelu wysyłania postów i tam wpisujesz link do obrazka, ale żeby to zrobić to musisz mieć swój serwer, najlepiej darmowy, naprzykład na Interii (www.interia.pl) :)
Napisano 21 Październik 200321 l Autor napisalem przeciaż że są na moim serwerze i je umieszczasz poleeniem add image :) nieprzerobiona wersja skylina ma 280 koników ehhhhhh może uzbieram kiedyś 85k $ :]
Napisano 21 Październik 200321 l blee zawsze tego unikalem, dzieki nie zjazylem wczesniej do 85k$ brakuje mi jeszcze 90k$ :)
Napisano 21 Październik 200321 l Autor nasze państwo ma minus kilka miliardów :) ale co tam jeszcze kilka (set) lat i uzbieram ja tego skylina
Napisano 21 Październik 200321 l tak ale relatywnie dla mnie te kilka baniek sa jak dla naszego rzadu kilka miliardow ale wpadlem na inny pomysl na swojego wielkigo pogromce szos posadze slonia, walne kilka razy w sciane w odpowiednim miejscu lekkie wyprawki mlotkiem i tez bedzie wygladal jak skyline a tymczasem czekam na updaty :)
Napisano 21 Październik 200321 l Autor Oj za dużo telewizji :] zwłaszcza reklam pegueota :] ps. ta nowa jet fajna co ten zdezelowany samochód zamiania sie w 206 ;)
Napisano 21 Październik 200321 l tak, peugeot w ogole mial fajne reklamy, np ta co kobieta pomylila dziecko z kaktusem czy z czyms tam i kaktusa do wozka a dziecko do torby :) zreszta co do rekamy to uwazam ze zagraniczne reklamy sa duuuzo lepsze od polskich, czemu? bo nasze sa adresowane do prostych i czesto głupich ludzi (swoja droga to najczesciej tacy te reklamy wybieraja zgodnie z regula nasz klient nasz pan), ja bardzo lubie reklamy nie na wprost, i najlepiej z humorem hehe niezla jest reklama jedna z wielu budweisera co kosmici zabiera psa na statek (whasaaa..) :) stara juz ale nadal mnie rozwala
Napisano 21 Październik 200321 l a telewizji to ja prawie nie ogladam :) moj telewizor po wyborach przepalil sobie cos w srodku i caly czas na czerwono daje :) hehe
Napisano 21 Październik 200321 l był kiedyś taki program na RTL7 (stare dobre czasy :)) Jaspera Carrota... były tam same śmieszne reklamy, a sam prowadzący (anglik :)) też był niesamowity, płakałem ze śmiechu jak to oglądałem :D a teraz to te wszystkie programy takie sztuczne... hmmm, gadam jak jakaś babcia :] \"za moich czasów...\" :D
Napisano 22 Październik 200321 l ja pamietam na RTL2 - niemieckim, tez byl program, nawet ładna kobieta prowadziła :) hehe boki mozna bylo zrywac (czesc byla po ang. cale szczescie :) bo ja z niem. niewiele kumama :) )
Napisano 22 Październik 200321 l Te chlopaki a co z autkami? Bo ja tu widze sie klub marketingowy zawiazuje.. :P Sikham gdzie updejty, Ty wiesz jak ja na nie czekam! :) No a co dzieje sie z oponentem? :o
Napisano 22 Październik 200321 l Autor niewiem co z oponentem :] napisz jak czekasz na moje updaty bo strach myśleć co ty myślisz ( ależ proste zdanie :P)
Napisano 22 Październik 200321 l Co ja mysle? A coz ja marniutki moge sie wypowiadac? No ale jak juz pytasz to rowki sa za waskie (klapa silnika, drzwi). Reszta to jak zwykle cudenko! Czekam na wiecej!! Szczegolnie materialow.. :P
Napisano 22 Październik 200321 l Autor spoko :] o te rowki mnie tłumy meczą :P ( ze 4 osoby ) a wiec musze je chyba poprawć teraz niewiem bo model prawie skończony ( jak dla mnie) jeszcze z 100 pierduł ;) i niewiem czy robić z materiałami dawać do galeri i brać sie za tuning czy może zamiast materiałów pracować nad tuningiem i potem wszystkie wersje naraz dać do galeri jak myślicie
Napisano 23 Październik 200321 l Z takimi ciemnymi swiatlami z tylu to mandat zaplacisz:D. Modelik spoko tylko te rowki. Wedlug mnie to wszystko naraz do galerii (ale postepy oczywiscie pokazywac:)) Pozdro[piwo]
Napisano 27 Październik 200321 l a powiedz ty mi czy lusterka nie sa za duze? tak mnie tknelo, jakby byly za dłuuuugie hehe :) no popatrzylem sobie na zdjecie na poczatku posta i chyba jednak sa za dlugie...
Napisano 27 Październik 200321 l normalnie suuper to wyglada:D tez sie musze tak nauczyc:P moze za rok bede mogl sie za to zabrac :D
Napisano 29 Październik 200321 l x-mark zabrac sie mozesz nawet teraz ale bedzie ciezko. ale coz nie ma rzeczy niewykonalnych :):D