Loozack Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 wygląda fajnie, ale mam prośbę... pokazuj go narazie bez żadnych materiałów, no i najlepiej walnij jakiś render :) trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 tu jest troche starszy render bez poprawek przodu no i chyba z user view [lol2] ale co tam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 no to teraz daj jakiś nowszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 tu są dzisiejsze rendery jeszcze siepłe :) prawa strona (ta od kierowcy) nie jest zmirrorowana i są jeszcze stare bugi na niej a wiec jej nieoceniajcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 fajne kółko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Październik 2003 Autor Share Napisano 12 Październik 2003 Rak czekam na ciebie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 18 Październik 2003 Autor Share Napisano 18 Październik 2003 Dzieki za komentarze :( niemogłem sie powstzrymać i zrobiłem próbe materiałów na felge :) http://members.lycos.co.uk/sikham//skyline/kolo.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Wygląda jak na razie bardzo dobrze :). Jedynie felga mi się nie podoba. [soczek] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 19 Październik 2003 Share Napisano 19 Październik 2003 Sikham, ramiona są na klej ?? bo spawów nie widzę :P:P:P fajny materiał :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 19 Październik 2003 Autor Share Napisano 19 Październik 2003 to żle patrzysz tylko ty robisz na klej :]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 kilka zdjątek mam nadzieje że zobaczyćie jakieś bugi które ominełem ehhh tyle sie na niego patrze że już ślepy jestem[lol2](oczywiście na jego bugi ;)) te przednie fotele to sa tylko tak od żeby niebyło pusto i jest to przymiarka do właściwych ( ale mi sie ich robić niechce :) ) czekam na wasze opinie i wskazówki co poprawić [piwo] ehhh z rozoedu prawie zdjeć zapomniałem dać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 wow :o no nieźle mistrzu :D jedyne do czego bym się na siłe doczepił to do przejścia między dachem a przednią szybą... nie wiem, coś mi tam nie pasuje :| i szpary masz takie wąziutkie strasznie, naprzykład te wkoło drzwi... ale i tak model jest zaje... :) tak trzymaj [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 może dlatego że tam jest uszczelka której teraz niewidac bez materiałów ( oświetlenie jest moją bolączka ) ale codziennie ćwicze na czajnikach :] czajniki rules Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 bardzo ładnie, bardzo tylko jak na niego patrze to kolo przednie jest jakby za bardzo wcisniete w karoserie (za wasko) nie wiem moze tak ma byc ale wyraznie widac na widoku... zreszta prawie na kazdym widoku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 czekam na materialy z niecieprliwoscia :) pozdrawiam ps. ty chyba jestes maniakiem skylinów co? w sumie niezle furki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 20 Październik 2003 Autor Share Napisano 20 Październik 2003 żeby niebyć gołoslownym tu jest zdjecie ;) maniactwo to mało powiedziane [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 20 Październik 2003 Share Napisano 20 Październik 2003 ogólnie jest bardzo ładny ale... mi się tak wydaje że te alufelgi są troszke nietakie :) tzn. wewnętrzna płaszczyzna obręczy powinna mieć troszke mniejszą średnice i być lekko wypukła (no i oczywiście tarcze by się przydały) pozatym jak już pisano chyba powinieneś powiększyć szczeliny między drzwiami itd. no i o ile mi się dobrze wydaje to zapomniałeś zaznaczyć głośnika żeby ci się razem z drzwiami otwierał :) ps: czajniki rules !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 sikham jak wczoraj pojechalem do chaty wyprzedzil mnie (dosyc szybko taki jeden :) nie wiedzialem ze takie jezdza po poznaniu :), tylko taka \"sofciarska\" wersja bez alusów i spojlera takiego jak u ciebie ;) no potem moglem sie przyjrzec bo akurat jechal w to samo miejsce co ja i qrde no nie wiem mi sie wydaje ze to kolo jest za bardzo wcisniete do srodka ale generalnie nie ma to wielkiego znaczenia modej jest ok glosnik to drobne niedopatrzenie :) no ale tu widac ze on nie ma kabelków!!!! :o joke pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 wiesz co wlasnie znalazlem kilka fotek skylina na www.mobile.de i tam jest troszke inne wnetrze ale domyslam sie ze po prostu inna wersja autka... greetings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 Quadysz na stronie co podałeś jest tylko wersja r33 (starsza) to jest wersja r34 i ona jest \"sofciarska\" alumy i spoiler to satandard jak wycieraczki :] musze dawać rendery bez felg to może model mi ocenicie :p tarcz jeszcze niema ale bedą spoko niezapomne o nich :) z tymi kabelkami to było dobre :] ps. naprawde niewiem czy uda mi sie zrobić wieksze szczeliny :( bede próbował :) [piwo] za to że nareszcze sie odezwaliscie dzieki bardzo [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 he he maniak :D no widzisz popatrzylem na twoj model i cos mam - polaczenie klapy z blotnikiem, cos tam jest nie tak (w jednym miejscu szczelina jakby szersza), na widoku z gory, na tym samym widoku w rogu swiatla jest czarny punkcik ktory wnioskuje jest cieniem ktorego chyba nie powinno byc, aczkolwiek na innych widokach juz tego nie zauwazylem... hehe ale sie robie upierdliwy - to moze za szeroki laczek z przodu :) moze jakby byl wezszy to by lepiej wygladalo a tak z innej beczki to 20k E za takiego z 1995 to duzo :) ale to tak samo jak ~40$ za mustanga z 1967r :) choc i tak bym je kupil gdybym mial taka sumke na zbyciu :) nawet dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 ps jak zrobiles to ze masz kilka obrazkow w jednym poscie :) greetings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 zdjecia są na moim serwerze wersja r34 kosztuje 85k $ i to jest dozo :] ale za to z silnika 2,7 litra da sie \"wycisnąć\" ponad 1000 koników a wtedy zabawa gwarantowana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 taa tylko z tymi \"malolitrazowymi\" silnikami to jest tak ze po roku musisz sprzedac bo sie zacznie sypac, nie to co u amerykanow, 5 litrow pod maską nedzne 300km ale pojezdzisz pol wieku a japonce robia \"silniki do szlifierek\" ktore pomimo swoich zajebistych osiagow nie sa najtrwalsze (patrz motocykle...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 choc w sumie jak bym moja swinka skarbonka pomiescila 85k$ to pewnie nie przejmowalbym sie wymiana na biezacy rocznik :) ps. ponawiam pytanko o te posty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 żeby zamieszczać kilka zdjęć naraz w poście to trzeba wprowadzać je jako linki a nie załaczniki... masz taką ikonkę w panelu wysyłania postów i tam wpisujesz link do obrazka, ale żeby to zrobić to musisz mieć swój serwer, najlepiej darmowy, naprzykład na Interii (www.interia.pl) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 napisalem przeciaż że są na moim serwerze i je umieszczasz poleeniem add image :) nieprzerobiona wersja skylina ma 280 koników ehhhhhh może uzbieram kiedyś 85k $ :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 blee zawsze tego unikalem, dzieki nie zjazylem wczesniej do 85k$ brakuje mi jeszcze 90k$ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 jestem jak nasze panstwo, budzet: minus kilka baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 nasze państwo ma minus kilka miliardów :) ale co tam jeszcze kilka (set) lat i uzbieram ja tego skylina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 tak ale relatywnie dla mnie te kilka baniek sa jak dla naszego rzadu kilka miliardow ale wpadlem na inny pomysl na swojego wielkigo pogromce szos posadze slonia, walne kilka razy w sciane w odpowiednim miejscu lekkie wyprawki mlotkiem i tez bedzie wygladal jak skyline a tymczasem czekam na updaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 21 Październik 2003 Autor Share Napisano 21 Październik 2003 Oj za dużo telewizji :] zwłaszcza reklam pegueota :] ps. ta nowa jet fajna co ten zdezelowany samochód zamiania sie w 206 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 tak, peugeot w ogole mial fajne reklamy, np ta co kobieta pomylila dziecko z kaktusem czy z czyms tam i kaktusa do wozka a dziecko do torby :) zreszta co do rekamy to uwazam ze zagraniczne reklamy sa duuuzo lepsze od polskich, czemu? bo nasze sa adresowane do prostych i czesto głupich ludzi (swoja droga to najczesciej tacy te reklamy wybieraja zgodnie z regula nasz klient nasz pan), ja bardzo lubie reklamy nie na wprost, i najlepiej z humorem hehe niezla jest reklama jedna z wielu budweisera co kosmici zabiera psa na statek (whasaaa..) :) stara juz ale nadal mnie rozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 a telewizji to ja prawie nie ogladam :) moj telewizor po wyborach przepalil sobie cos w srodku i caly czas na czerwono daje :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 21 Październik 2003 Share Napisano 21 Październik 2003 był kiedyś taki program na RTL7 (stare dobre czasy :)) Jaspera Carrota... były tam same śmieszne reklamy, a sam prowadzący (anglik :)) też był niesamowity, płakałem ze śmiechu jak to oglądałem :D a teraz to te wszystkie programy takie sztuczne... hmmm, gadam jak jakaś babcia :] \"za moich czasów...\" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 ja pamietam na RTL2 - niemieckim, tez byl program, nawet ładna kobieta prowadziła :) hehe boki mozna bylo zrywac (czesc byla po ang. cale szczescie :) bo ja z niem. niewiele kumama :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Te chlopaki a co z autkami? Bo ja tu widze sie klub marketingowy zawiazuje.. :P Sikham gdzie updejty, Ty wiesz jak ja na nie czekam! :) No a co dzieje sie z oponentem? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 nie tylko ty, ja tez... wiec jak mawiaja chirurdzy - nerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 niewiem co z oponentem :] napisz jak czekasz na moje updaty bo strach myśleć co ty myślisz ( ależ proste zdanie :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 RAK, co z tobą ?? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sayonerka Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 Co ja mysle? A coz ja marniutki moge sie wypowiadac? No ale jak juz pytasz to rowki sa za waskie (klapa silnika, drzwi). Reszta to jak zwykle cudenko! Czekam na wiecej!! Szczegolnie materialow.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 22 Październik 2003 Autor Share Napisano 22 Październik 2003 spoko :] o te rowki mnie tłumy meczą :P ( ze 4 osoby ) a wiec musze je chyba poprawć teraz niewiem bo model prawie skończony ( jak dla mnie) jeszcze z 100 pierduł ;) i niewiem czy robić z materiałami dawać do galeri i brać sie za tuning czy może zamiast materiałów pracować nad tuningiem i potem wszystkie wersje naraz dać do galeri jak myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 22 Październik 2003 Share Napisano 22 Październik 2003 najpierw materiały potem tuning :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 23 Październik 2003 Share Napisano 23 Październik 2003 Z takimi ciemnymi swiatlami z tylu to mandat zaplacisz:D. Modelik spoko tylko te rowki. Wedlug mnie to wszystko naraz do galerii (ale postepy oczywiscie pokazywac:)) Pozdro[piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 a powiedz ty mi czy lusterka nie sa za duze? tak mnie tknelo, jakby byly za dłuuuugie hehe :) no popatrzylem sobie na zdjecie na poczatku posta i chyba jednak sa za dlugie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 27 Październik 2003 Share Napisano 27 Październik 2003 normalnie suuper to wyglada:D tez sie musze tak nauczyc:P moze za rok bede mogl sie za to zabrac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 x-mark zabrac sie mozesz nawet teraz ale bedzie ciezko. ale coz nie ma rzeczy niewykonalnych :):D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hac Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 gadanie gadanie gadanie.................kaj prace ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 Sikham, czekamy na updaty !! [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 29 Październik 2003 Share Napisano 29 Październik 2003 yeap!! czekamy czekamy... ale nie poganiamy hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi