dokturpotfor Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 hej, smieszna sprawa, w sumie speed (10 h, nocka) :). Inwentaryzacja kamienicy + adaptacji na hotel (kamienice pokazuje bo juz stoi w krakowie, adaptacje pozwole sobie nie dawac bo to dopiero plany architekta). Zrobione dla biura abarch w tempie ekspresowym. Celem byla inwentaryzacja 3d z (sic!) zwymiarowanych rzutow 2d (skany elewacji itd), wiec render jest tu raczej symboliczny (tylko clay, sun i sky). btw: konkurs dla krakusow, kto zgadnie gdzie to stoi :), do wygrania piwko jak wroce z wakacji ;)
dokturpotfor Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 re: merv No wlasnie na tym polega konkurs, zgadnij gdzie a piwo twoje :)
Tores Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Render ladny ale przy tego typu obiektach wole widok z poziomu czlowieka bo tak to wyglada jakby makieta to miala byc.
daymon Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 100 tysiecy kamienic i jak tu trafić w tą jedną :)
Wit Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Co piętro to inne okna... dość charaterystyczne również w Łodzi, ale jakoś to ostatnie piętro (okna) nie pasuje mi... nie wiem o co mi chodzi. Ogólnie jak na 10h to jestem pod wrażeniem.
erwin Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 1. Zbyt duze zroznicowanie okien jak dla mnie:P 2. Na dachu barierka lewituje w powietrzu 3. To oszklenie klatki schodowej na dachu bardzo przypomina mi popielniczkę :D Ale jak na speeda to bardzo fajnie!!!
!Ewert Napisano 30 Lipiec 2006 Napisano 30 Lipiec 2006 fajnie tylko dziwnie to wyglada taki budynem na plane mogłeś zrobić żeby nie było widać tego białego:)
Rekomendowane odpowiedzi