Napisano 27 Lipiec 200618 l hej, smieszna sprawa, w sumie speed (10 h, nocka) :). Inwentaryzacja kamienicy + adaptacji na hotel (kamienice pokazuje bo juz stoi w krakowie, adaptacje pozwole sobie nie dawac bo to dopiero plany architekta). Zrobione dla biura abarch w tempie ekspresowym. Celem byla inwentaryzacja 3d z (sic!) zwymiarowanych rzutow 2d (skany elewacji itd), wiec render jest tu raczej symboliczny (tylko clay, sun i sky). btw: konkurs dla krakusow, kto zgadnie gdzie to stoi :), do wygrania piwko jak wroce z wakacji ;)
Napisano 27 Lipiec 200618 l Autor re: merv No wlasnie na tym polega konkurs, zgadnij gdzie a piwo twoje :)
Napisano 27 Lipiec 200618 l Render ladny ale przy tego typu obiektach wole widok z poziomu czlowieka bo tak to wyglada jakby makieta to miala byc.
Napisano 28 Lipiec 200618 l Co piętro to inne okna... dość charaterystyczne również w Łodzi, ale jakoś to ostatnie piętro (okna) nie pasuje mi... nie wiem o co mi chodzi. Ogólnie jak na 10h to jestem pod wrażeniem.
Napisano 28 Lipiec 200618 l 1. Zbyt duze zroznicowanie okien jak dla mnie:P 2. Na dachu barierka lewituje w powietrzu 3. To oszklenie klatki schodowej na dachu bardzo przypomina mi popielniczkę :D Ale jak na speeda to bardzo fajnie!!!
Napisano 30 Lipiec 200618 l fajnie tylko dziwnie to wyglada taki budynem na plane mogłeś zrobić żeby nie było widać tego białego:)