Shecki Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Witam! Sciagnalem wersje trial 3ds max 8 i nie bylo tam pomocy do programu czy ktos skad go mozna zessac bo mi na maxowskim helpie zalezy z checia ta obszerna 'ksiege' poczytam ;) P.S. utopcie, powiescie ale nie znalazlem takiego tematu jak byl juz to moze tylko namiary gdzie szukac lub link a ten temat usunac
piotrek Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Źle szukałeś. Na stronie autodeska jest (przynajmniej kiedyś była) do ściągnięca dokumentacja.
Shecki Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 hmm szukalem na stronie autodeska tylko ze tamta strona jest zle zorganizowana i ciezko takie rzeczu znalezc o ile sa. Rowniez tam szukalem map pack ktory ponoc tam jest nie wiem poszukam jeszcze mi najbardziej zalezy na opisie dzialaniu modyfikatorow poniewaz ich jest mnostwo i w ten sposob ich nie skumam lepiej dokumentacje przeczytac :D
mt Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=5728245&linkID=5604642
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 hemmm dziwne jak sie rejestrujesz na autodesku by sciagnac triala to na tej stronie co ci linka na maila wysylaja jest wszytsko ...traial.helpy i mapy
Shecki Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 wielkie dzieki temat do zamknieca dal potopnych @rowr - otoz ja z autodesk nie sciagalem bo jakis blad byl i sciagalem z jakiejs innej strony wersje testowa a w programie nie bylo zamieszczonej dokumentacji
Rekomendowane odpowiedzi