Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam!

Sciagnalem wersje trial 3ds max 8 i nie bylo tam pomocy do programu czy ktos skad go mozna zessac bo mi na maxowskim helpie zalezy z checia ta obszerna 'ksiege' poczytam ;)

P.S. utopcie, powiescie ale nie znalazlem takiego tematu jak byl juz to moze tylko namiary gdzie szukac lub link a ten temat usunac

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 795
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Źle szukałeś. Na stronie autodeska jest (przynajmniej kiedyś była) do ściągnięca dokumentacja.

Napisano
  • Autor

hmm szukalem na stronie autodeska tylko ze tamta strona jest zle zorganizowana i ciezko takie rzeczu znalezc o ile sa. Rowniez tam szukalem map pack ktory ponoc tam jest nie wiem poszukam jeszcze mi najbardziej zalezy na opisie dzialaniu modyfikatorow poniewaz ich jest mnostwo i w ten sposob ich nie skumam lepiej dokumentacje przeczytac :D

Napisano

hemmm dziwne jak sie rejestrujesz na autodesku by sciagnac triala to na tej stronie co ci linka na maila wysylaja jest wszytsko ...traial.helpy i mapy

Napisano
  • Autor

wielkie dzieki temat do zamknieca dal potopnych

@rowr - otoz ja z autodesk nie sciagalem bo jakis blad byl i sciagalem z jakiejs innej strony wersje testowa a w programie nie bylo zamieszczonej dokumentacji