_Mich@l_ Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i wogle co chcecie tego życzę adminom forum max3d z okazji dnia admina a to dla Was: http://www.deadtroll.com/index2.html?/sysadmin/~content
_Mich@l_ Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 u mnie nie pokazuje żadnej informacji o wirusie, znalazłem to na wikipedii chwile jest obrazek a potem pojawia sie pioseneczka w quicktime
Marcin Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 lol bo to nie wirus tylko strona zespołu Troll ;] ta piosenka juz jakis czas temu sie pokazywala ;]
_Mich@l_ Napisano 28 Lipiec 2006 Autor Napisano 28 Lipiec 2006 Ja tu z dobrym serduszkiem dla naszych kochanych administratorów, a tu taka obraza. Przykro mi jest teraz ;( Chlip! A tak na serio - ja zawsze sprawdzam coś co chcę pokazać
JunioR Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 mamy jednego admina, no chyba ze cos sie zmieniło ;]
piotrek Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Ale okropna stronka ;> Admin jest u nas tylko jeden.
CzAk1 Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 Dzisiaj jest nieoficjalny międzynarodowy Dzień Administratora. Od siedmiu lat jest on obchodzony w ostatni piątek lipca, ma na celu zwrócenie uwagi na to często niedoceniane stanowisko. Organizatorzy tego dnia zachęcają wszystkich, aby tego dnia użytkownicy podzękowali swoim administratorom, w wielu zagranicznych firmach zwyczajem stało się wręczanie drobnych upominków dla pracowników działu IT. Święto posiada oficjalną stronę, powstała także oficjalna piosenka na tę okoliczność, dostępna na Wikipedii. Wszystkim administratorom życzymy wszystkiego najlepszego i jak najrzadszych awarii. 100 lat, 100 lat. Znalazłem to na DobreProgramy.pl
Rekomendowane odpowiedzi