peterr Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Witam ..." pracuje " nad tym już jakiś czas...zrobiłem wiele niepotrzebnych ,niewidocznych rzeczy [np. kaloryfer...] ,zmarnowałem dużo czasu ,a efekt jest widoczny na jgpu : prosze o komentarze ,co powinienem poprawić ,co wam nie pasuje :P acha ,na tym X bedzie koleś w kajdanach....przydało by sie troche krwi wkoło nie? [vray bez GI] celeron 1,2 ;384 sdr..
mt Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 co mi sie nie podoba? - textury, swiatlo, kompozycja, sypiace sie gwiazdi etc... co mi sie podoba?....hmmm...hmmm...nic? wywal te kolorowe swiatelka i "gwiazdki", zrob od nowa porzadne textury, oswietl jakos sensownie..bo na razie to jest, nie obraz sie, oblesne...
peterr Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 Bez 3 świateł Chyba już sobie dam siana z tą sceną..zrobie coś mniejszego:)
vv3k70r Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 to jest dziwne, ja sie na sztuce nei znam, ale jako odbiorcy nie wydaje mi sie to ladne...
chveti Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Jak bym wiedział co to jest to bym napisał konkretnie , narazie tu widze konkretny burdel a w środku stolik i krzesło.Wszystko to oparte na rozciągniętych , ochydnych , kolorowych teksturkach poparte brzydkim renderem , rzuć ten projekt :P Pozdrawiam.
JunioR Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 tak jak mówi chveti rzyc ten projekt zabierz sie za cos innego bo w tej scenie wszystko jest do poprawy, począwszy od prostych modleli ławek/ krzeseł a skończywszy na scianach i tym czyms na suficie.
peterr Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 :P no a może ktoś napisze co dokładnie jest źle i na co by zmienił? to by bardziej pomogło:)
hax0r Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Chaos to świetne określenie :) ale nawet chaos musi jakoś wyglądać a to jest burdello BUM BUM :) Poukładaj to jakoś tak aby miało sens . Pozdr0
peterr Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 Nie bede układał chaosu burdelu bum bum:D co z tymi teksturami jest nie tak? z renderem?
hax0r Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Po pierwsze co przedstawia ta SCENA ? gdzie to jest ? wygląda jak klasa w podstawówce :) I po co te gwiazdki ? Co mają gwiazdki do Chaosu ? Chaos jest zły nie lubi gwiazdek :P popraw modele zdejmij te kolory moze jak nadasz wszyskiemu szare teksturki to cos sie zobaczy :)
peterr Napisano 29 Lipiec 2006 Autor Napisano 29 Lipiec 2006 szary? hmm no ok powiedzmy że ogranicze liczbe kolorów do minimóm a gwiazdki...no dobra :P klasa w podstawówce -zgadłeś...z dziórą w ścianie rozwaloną podłogą i ławeczkami:P
chveti Napisano 29 Lipiec 2006 Napisano 29 Lipiec 2006 Mówiąc krótko: -nie renderuj scanline'em albo jeśli używasz mentala włącz GI. -tekstury masz porozciągane , zwiększ tilling. -pierwszy plan jest na tyle niedoświetlony że nie wiem co to jest. -proporcje chyba leżą , stół jest o dużo za duży. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi