Napisano 29 Lipiec 200618 l Witam ..." pracuje " nad tym już jakiś czas...zrobiłem wiele niepotrzebnych ,niewidocznych rzeczy [np. kaloryfer...] ,zmarnowałem dużo czasu ,a efekt jest widoczny na jgpu : prosze o komentarze ,co powinienem poprawić ,co wam nie pasuje :P acha ,na tym X bedzie koleś w kajdanach....przydało by sie troche krwi wkoło nie? [vray bez GI] celeron 1,2 ;384 sdr..
Napisano 29 Lipiec 200618 l co mi sie nie podoba? - textury, swiatlo, kompozycja, sypiace sie gwiazdi etc... co mi sie podoba?....hmmm...hmmm...nic? wywal te kolorowe swiatelka i "gwiazdki", zrob od nowa porzadne textury, oswietl jakos sensownie..bo na razie to jest, nie obraz sie, oblesne...
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor Bez 3 świateł Chyba już sobie dam siana z tą sceną..zrobie coś mniejszego:)
Napisano 29 Lipiec 200618 l to jest dziwne, ja sie na sztuce nei znam, ale jako odbiorcy nie wydaje mi sie to ladne...
Napisano 29 Lipiec 200618 l Jak bym wiedział co to jest to bym napisał konkretnie , narazie tu widze konkretny burdel a w środku stolik i krzesło.Wszystko to oparte na rozciągniętych , ochydnych , kolorowych teksturkach poparte brzydkim renderem , rzuć ten projekt :P Pozdrawiam.
Napisano 29 Lipiec 200618 l tak jak mówi chveti rzyc ten projekt zabierz sie za cos innego bo w tej scenie wszystko jest do poprawy, począwszy od prostych modleli ławek/ krzeseł a skończywszy na scianach i tym czyms na suficie.
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor :P no a może ktoś napisze co dokładnie jest źle i na co by zmienił? to by bardziej pomogło:)
Napisano 29 Lipiec 200618 l Chaos to świetne określenie :) ale nawet chaos musi jakoś wyglądać a to jest burdello BUM BUM :) Poukładaj to jakoś tak aby miało sens . Pozdr0
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor Nie bede układał chaosu burdelu bum bum:D co z tymi teksturami jest nie tak? z renderem?
Napisano 29 Lipiec 200618 l Po pierwsze co przedstawia ta SCENA ? gdzie to jest ? wygląda jak klasa w podstawówce :) I po co te gwiazdki ? Co mają gwiazdki do Chaosu ? Chaos jest zły nie lubi gwiazdek :P popraw modele zdejmij te kolory moze jak nadasz wszyskiemu szare teksturki to cos sie zobaczy :)
Napisano 29 Lipiec 200618 l Autor szary? hmm no ok powiedzmy że ogranicze liczbe kolorów do minimóm a gwiazdki...no dobra :P klasa w podstawówce -zgadłeś...z dziórą w ścianie rozwaloną podłogą i ławeczkami:P
Napisano 29 Lipiec 200618 l Mówiąc krótko: -nie renderuj scanline'em albo jeśli używasz mentala włącz GI. -tekstury masz porozciągane , zwiększ tilling. -pierwszy plan jest na tyle niedoświetlony że nie wiem co to jest. -proporcje chyba leżą , stół jest o dużo za duży. Pozdrawiam.