ledyr Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 b. ładnie wyjszło tylko doczepiłbym sie czegos ale nei wiem czego.. no chyba tylko tej skóry ale wiem jakiego to jest beznadziejne bo nawet niewiadomo co tam mozna by jeszcze domalowac do tej skóry :D
driskill67 Napisano 20 Sierpień 2006 Napisano 20 Sierpień 2006 spoko to wygląda ..pozostało tylko gre stworzyć
Gość Marioza Napisano 21 Sierpień 2006 Napisano 21 Sierpień 2006 zajebisty modelik, przede wszystkim ma świetną i klimatyczną twarz
madman1987 Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 mario don- no, wyjebany w kosmos ktos tam cos o grze wspomnial, to do jakiegos projektu czy tak sobie? pozdrowki
Przybysz Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Napisano 22 Sierpień 2006 Miło, że sie podoba. Nie jestem zaangażowany w żaden projekt więc mam te dogodność dziabania sobie w wolnych chwilach co chce. Nie ma żądnych deadline'ów wiec robie na spokojnie by wszystko było jak trzeba. A ten model jak widać z pierwszego postu był zaczęty w minibitwie i chciałem go poprostu skończyć bo niewiele ich doprowadziłem do końca. Hmm.. może to z 4 skończony przeze mnie model na 10 wogóle zaczętych więc trzeba poprawić statystyke. ;) Dzięki i Pozdrawiam
arcade Napisano 22 Sierpień 2006 Napisano 22 Sierpień 2006 heh na początku model mi się nie podobał, ale finish jest naprawdę świetny :) Tak model jak i tekstura są bardzo fajne - gratulacje :)
SzU Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 odswieze temat, jako że nie widzialem go wczesniej, a swietna dziewczyna wyszla, z bardzo ladna buzia :)
Rekomendowane odpowiedzi