Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czesc

czy ktos sprawdzal moze czy max8 i ps cs 2 dziala bez problemow na windows XP Professional x64?

hm w sumie ogolnie zastanawiam sie czy pod win64 nie bedzie problemow z softem?

pozdrawiam

Pionier

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Wszystko dziala bardzo ok, dzialamy tak w pracy i w domu tez tak samo juz od wielu miesiecy. Nie ma zadnych problemow, plus jest taki, ze win x64 potrafi przypisac do jednego programu wiecej pamieci, co sie przydaje przy renderingu duzych scen itd. Generalnie polecam.

Napisano

MAX 9 jest juz pisany pod x64 (choc 32 nadal bedzie obslugiwany) wyszly juz nowe specyfikacje kupujac wersje 9 dostaniesz 2 plytki po jednej z wersja x32 i x64

• Like 1
Napisano

Oprocz kupna to mozesz jeszcze kupic, albo pojsc do sklepu i kupic, jest jeszcze mozliwosc kupienia przez sklep internetowy. To sa wszystkie opcje.

Radze nie pytac o takie rzeczy na forum...

Napisano

O laci nieładnie tak muwić o pirackim oprogramowaniu na Forum... pamientaj jedną zasade na tym forum wszyscy urzytkownicu korzystajom z orginałuf;]

Napisano

Dokładnie :)) a jak będziesz grzeczny i juz nie powtórzysz takich wybryków to ci pwoiem że pewnego czasu zarejestrowani użytkownicy Microsoft .NET mogli ściągać wersje 64bitową windowsa i chyba do teraz można, sprawdż, zarejestruj się i ciagnij :)) j ściagnołem pewnego razu ale nie testowąłem ponieważ mój procesor to jedynie 32 bity... No ale szyne to mam 64 bit (jak każdy...)

Napisano

no tak...w polsce to ogolnie nie ma pirackiego oprogramowania :) maxy tez mamy wszyscy legale :)

no tylko zeby sie zarejestrowac na Microsoft.NET to tez trzeba miec win wykupionego....i tu zaczyna sie bol..