SirAnen Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Napisano 11 Sierpień 2006 Dobra, widze ze fotki updaly co wrzuciem:( Odchode juz od Polityki robienia pojedynczych modeli , czas sklejac to do kupy. Tutaj screeny z pracy. Opis na 1 stronie :P ( screnny tez )
Jonasz_Real Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 Nie mogłesz te wszystkie stare modele wrzucic naraz wcześniej, a nie udajesz że cos robisz...bez sensu. I to sie przesiąga, przesiąga... Bez urazy.
SirAnen Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 Stare modele, o super, masz racje , bede robil dla ciebie co 3h zrzuty z pracy. Wez mnie nie rozbrajaj, co ja kurde mam innego robic jak nie 3d , slonca nie ma , pada jak choelra , powodzie. Regulamin mowil ze jak najczesciej, wiec to robie. Przeciez winny sie tylko tlumaczy , ja nie mam z czego. Robie dalej swoje i basta. Jedynie Moderator ma moc wykonawcza.
Master Kiełbaster Napisano 13 Sierpień 2006 Napisano 13 Sierpień 2006 Wrazie czego masz jeszcze 3 instancje sądu...
SirAnen Napisano 13 Sierpień 2006 Autor Napisano 13 Sierpień 2006 Czak mnie oborni :) a tak wogle to " nie sadzie to sami nie bedziecie sadzeni" Serio, jak chcecie to moge wrzucac siatki, modele kanciate i nawet tekstury ale czy komus to bedzie potrzebne , bo mi nie. Pogoda jest jaka kazdy widzi, ja deletuje sie teraz w Age of Pirates za 30 zl wiec ahoj i do zobacznia w pon.
SirAnen Napisano 15 Sierpień 2006 Autor Napisano 15 Sierpień 2006 Hehe, gra jest swietna ale powoli ciagnie mnie spowrotem do projektu:) Praca wpadla mi w rece i w sumie kasa by sie przydala :) A to jeszcze moze poczekac , moze ktos mnie natchnie :)
Jonasz_Real Napisano 16 Sierpień 2006 Napisano 16 Sierpień 2006 moze ktos mnie natchnie :) Sam sie natchnij... może winko pomoże :D Pozdrawiam
SirAnen Napisano 16 Sierpień 2006 Autor Napisano 16 Sierpień 2006 Nie zaczynaj :) Chlop tez czlowiek, czasami potrzebna jest dziewczyna .. :) A to jesc wola , kaze sie wozisc chociaz w zamian tez cos daje ... No ale do konca tyg koncze strone www za kase i wracamy do gry.
SirAnen Napisano 17 Sierpień 2006 Autor Napisano 17 Sierpień 2006 Dobra, zeby nie bylo ze "ROBILEM te modele wczesniej..." to przedstawiam koncepty z ktorych staram sie czerpac jak najwiecej. Staram sie wlasnie znalesc takie dla mnie ujecie aby bylo widac ze jest to pora zniw. Zniwa kojarza sie ze mna z trupami, dodam troche dynamiznu i skupie sie na ogromie wydarzen. Motywem przewodnim jak mowilem bedzie walka pomiedzy Carvinem a Budzigniewiem ( taki wodz, co budzil gniew :P ) bede sie staral zrobic takie uzbrojenie , z tego bede korzystal.
Kazan_HB Napisano 18 Sierpień 2006 Napisano 18 Sierpień 2006 Sir Anen skromnosc jest cnota (wstrzemiezliwosc w piciu alkoholu tez)....Nie chcesz chyba by twoi wysoko urodzeni przodkowie, w trumnach w rotacje trwala wpadli? :D Pozdrawiam Kazan (herbu Trzy szczecinki ze swinskiego ogonka)
SirAnen Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 Panie i panowie , dawno mnie tu nie bylo z przyczyn kilku :) 1.Turnieje rycerskie : Choszczno i Ilawa 2. Absenscja w picu : Troche wiecej ruchu i mniej picia. Ale ja tylko pije 2 trunki :) Reds i +60% :D 3. Robota z WWW : Prawie skonczona Nie martwie cie , nie poddalem sie , robie sobie w miedzy czasie cos prostego , koncze kuznie i konia usprawniam :) Jutro znowu wyjedzam :) do Lipska ;) Kiedys wroce :)
RK Napisano 23 Sierpień 2006 Napisano 23 Sierpień 2006 Daj sobie luz z przyczynami- to forum 3d a nie blog z wypominkami "czemu nie robię tego czy tamtego". Pogadasz z kumplami przy piwie, tu pokazuj wipy.
tweety Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 to forum 3d khem... khem... max3d - gwoli ścisłości. forum3d to wyższa półeczka jest :]
RK Napisano 24 Sierpień 2006 Napisano 24 Sierpień 2006 Jakie ostro ? Rozumiem że można pogadać o tym i o tamtym- nie mam nic przeciwkom też to lubie ale "znaj proporcją mocium panie"- dwie strony gadania a sceny nie ma. Naprawdę wierzę że SirAnen to miły gość itd itp- robi fajne, historyczne modele (a to rzadkość)- absolutnie NIC do niego nie mam. Przy okazji chętnie z nim wypiję i coś wydupczę ale w topicu bitwy chciałbym widzieć właśnie modele 3d a nie ciągle czytać gdzie pojechał i co wypił. Tylko tyle. Jeśli przesadzam to bardzo przepraszam (najbardziej samego zainteresowanego).
Kazan_HB Napisano 25 Sierpień 2006 Napisano 25 Sierpień 2006 Nie przesadzieles RK moim zdaniem.. SirAnen (giremek raczej sadzac po wieku :) ) do roboty. Niewiele na wasc pokazales. W dodatku cos tam z modelami bylo nie tak. Jakies stare podobno byly. O nie przystoi to szlachcicowi :>
SirAnen Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Dobra , jak powiedzialem wczesniej - pewnie nie zdaze z terminem ale prace wykonam. Koniec blogow , koniec pisania. Staram sie zrobic taki efekt.
SirAnen Napisano 30 Sierpień 2006 Autor Napisano 30 Sierpień 2006 Wybaczcie ale splot wydarzen z dnia dzisiejszego , uniemozliwia mi prowadzenie tej bitwy. Zobaczycie pewnie teraz mnie w pracach skonczonych gdyz tworze modele do pewnej gry ( nie polskiej ).
Rekomendowane odpowiedzi