Destroyer Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 mam taki problem jak zrobie fotke w photoshopie w rodzielczości 800x600 później w premierze ja taką rodzielczość ustawie to sie nie mieści musze skalować i to chyba jakość pogarsza co z tym fantem i jeszcze jedno jak zkleiłem pare fotek + filmiki wyexportowałem jako mov sorenson 3 800x600 to za płynnie to nie wygląda i czasami potrafi konkretnie przyciąć w jakimś miejscu i skoczyć kilomert do przodu a poza tym 2 min 250 mb zajmuje ;-P jakiego kodeka użyć do dźwieku może to troszke odchudzi plik wydaje mi sieże z rozdzielczością przekombinowałem i przez to może przycinać bo komp nie wyrabia ale ja tam sie ni znam na tym całym montowaniu drugi raz w życiu to robie ;-P edit: dobra na pierwsze znalazłem w pixel aspect ratio dałem na squer pixel(1.0) poprzednio było 0.9 to wszystko wyjaśnia teraz jeszcze kwestia zacinek została Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 zmniejszyłem rozdzielczość i jest znacznie lepiej z płynnością tak jak myślałem przekombinowałem z jakością ;-) a właściwie z rozdzielczością Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts