Rafalf Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 W kruszwickim zamku żył Popiel stary Co za swe zbrodnie doznał słusznej kary I choć to dziwne, każdy w to wierzy, Że małe myszki zjadły króla w wieży W sumie trochę pużno ale co tam:P Wybrałem legende o Popielu. Scenka bedzie przedstawiać popiela do kótrego zblizają sie myszki :D Cała akcja oczywiście odbędzie sie na szczycie wieży. Jest to moja pierwsza bitwa.
vv3k70r Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 :) o! legenda-przestroga dla szefow-czym sie konczy wyscig szczurow :)
Owen Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 znam ta legende, dawno temu bylem na tej wiezy:D powodzenia
Rafalf Napisano 3 Sierpień 2006 Autor Napisano 3 Sierpień 2006 Wstawiam coś na szybko aby nie było ze nic nie robie :P heh Ogólnie nie bede trzymał sie orginalnej wersji budowli
KacperSpala Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 He He He . W jakim stylu planujesz ? Super Deformed, cartoon, jeszcze inaczej ?
Leru Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Santi -> późno ? Dyć to dopiero początek zmagań :) Powodzenia!
_michal Napisano 3 Sierpień 2006 Napisano 3 Sierpień 2006 Mysia wieża jest ośmiokątna ;) Dobra, wiem że nie trzymasz się oryginału, ale mieszkam niedaleko i musiałem się przyczepić ;)
Rafalf Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 KacperSpala -> Mysle o cartoon-ie. Leru -> dzięki empeck -> No wiem ze ta wieża jest ośmiokątna. Powinienem trzymać sie orginału ale uważam ze ta bardziej przykuje wzrok ;) Masz moze jakieś focie samej góry? szukałem po necie i nie znalazłem. wieczorkiem powinien być kolejny update :P
Rafalf Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Mały update. W sumie jeszcze nie wiem czy te "końcówki" zostaną :P
vv3k70r Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 blanki santi, blanki..... a to co zrobiles to jakies licowanie pewnie :) i nei modeluj czegos czego nei bedzie widac, najpierw rpzemysl co pokazesz :)
Rafalf Napisano 4 Sierpień 2006 Autor Napisano 4 Sierpień 2006 Zapamiętam ;) W sumie kadr bedzie inny wiem zobaczymy jak będzie:P pozdrawiam
Rafalf Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 Kadr bedzie mniej wiecej taki,Jestem ciekaw co o nim myslicie ?? moze ma ktoś jakiś plugin do futra ??
JmTm00 Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 A to w srodku to jest reka Popiela?? Jezeli tak to radze zmienic kadr bo w sumie mało co widać i wieza staje sie bohaterem kompozycji :] Pozdrawiam
Rafalf Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 To jest ręka wielkiej myszki :p Popiela jak narazie nie ma:( .Musze sie zabrać za niego.
Mitth Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Tak jak ktoś już zauważył, ta wieża jest ośmiokątna.
Rekomendowane odpowiedzi