Gość Yonash Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Witam, jest to moja pierwsza bitwa w jakiej biore udzial ale od czegos trza zaczac:). Jako temat wybralem legende o Excaliburze, co ciekawe jak wyczytalem w wikipedii legenda ta wiaze sie z stonehenge, ktore ma wlasna legende. wizja jest taka ze posrodku stonehenge lezy kamien z Excaliburem na ktory pada strumien stwiatla. Niby proste zalorzenia ale powinno wyjsc cos interesujacego. pierwsze rendery, narazie tandetne ale jakis podglad daja
Shogun 3D Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Fajnie, podoba mi się. Będziesz do tego robił ludzi?
Gość Yonash Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 raczej nie, chcialbym skupic sie na oswietleniu i samym teksturowaniu bo to uwazam za wazne.
Leru Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Yonash -> witam w Bitwie i z tego co widzę również na forum z pierwszymi postami :) Powodzenia!
Ania Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 o drugi excalibur? kamienie wyglądają teraz zbyt regularnie i przypadkowo (box z noisem), przez to nierealistycznie, oprócz tego kamienie nachodzą na siebie, ale rozumiem że to dopiero początek pracy. powodzenia życzę i też witam na forum
mileS Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Podziwiam bo jak widze to długo w 3d nie siedzisz(moge sie mylic)a rzucasz sie na głeboką wode ale to dobrze bo dużo można sie nauczyć i sam bym tak zrobił gdyby nie mój wyjazd :/. Zycze powodzenia i PZDR.
Rekomendowane odpowiedzi