Guest Yonash Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Witam, jest to moja pierwsza bitwa w jakiej biore udzial ale od czegos trza zaczac:). Jako temat wybralem legende o Excaliburze, co ciekawe jak wyczytalem w wikipedii legenda ta wiaze sie z stonehenge, ktore ma wlasna legende. wizja jest taka ze posrodku stonehenge lezy kamien z Excaliburem na ktory pada strumien stwiatla. Niby proste zalorzenia ale powinno wyjsc cos interesujacego. pierwsze rendery, narazie tandetne ale jakis podglad daja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogun 3D Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Fajnie, podoba mi się. Będziesz do tego robił ludzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yonash Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 raczej nie, chcialbym skupic sie na oswietleniu i samym teksturowaniu bo to uwazam za wazne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leru Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Yonash -> witam w Bitwie i z tego co widzę również na forum z pierwszymi postami :) Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 o drugi excalibur? kamienie wyglądają teraz zbyt regularnie i przypadkowo (box z noisem), przez to nierealistycznie, oprócz tego kamienie nachodzą na siebie, ale rozumiem że to dopiero początek pracy. powodzenia życzę i też witam na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
mileS Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Podziwiam bo jak widze to długo w 3d nie siedzisz(moge sie mylic)a rzucasz sie na głeboką wode ale to dobrze bo dużo można sie nauczyć i sam bym tak zrobił gdyby nie mój wyjazd :/. Zycze powodzenia i PZDR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts