leroo Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 http://cgi.ebay.com/3D-STUDIO-MAX-8-ORIGINAL-SOFTWARE-NEVER-REGISTERED_W0QQitemZ170015698132QQihZ007QQcategoryZ182QQrdZ1QQcmdZViewItem co myslicie o tym? przeczytalem tu na forum ze jezeli zakupię program i stanę sie jego wlascicielem to wtedy wszystko jest legalnie? pozdrawiam
erwin Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Szkoda sie ludzic ze ktos sprzeda ci oryginalny nieuzywany soft warty 3500 USD za "marne" 1000zl
piotrek Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 W pudełku zamiast książeczki z instrukcją, dostaniesz świstek z info gdzie cracka skopiować :/
vv3k70r Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 a kolumny zygmunta nie chcesz kupic? mam kilka na zbyciu :) tez sa w Turcji :P oczywiscie wplata z gory przez paypal....
Scottero Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 za 1000 zloty to plugina do maxa nawet nie kupsz ;)
Gość User190 Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 Btw. Jeśli się nie mylę to i tak nic Ci nie daje zagraniczna licencja.. chyba, ze to licencja międzynarodowa (or sth - na prawie się nie znam). Wydaje mi się, że jedynie oprogramowanie zakupione u polskiego dystrybutora jest legalne na terenie naszego kraju.. nie wiem jak to wygląda z kupnem używanego softu.. Ale ja bym się nie łudził, że ta oferta jest prawdziwa :P :)
ttaaddeekk Napisano 4 Sierpień 2006 Napisano 4 Sierpień 2006 "Item location: ISTANBUL, anadolu, Turkey Available to: United States only" lol
ognisty Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 i licytacja nadal trwa, kto wie czy ktos nie podbije na 3500usd :D
hkropinski Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 no nieliczylbym na to:/// tak jak kiedys sprzedawalem swojego k700 i przybyl gosc z turcji i powiedzial ze daje 800euro, bylo dobrze dopuki nie wpisalem jego adresu w googlach...:D:D
vv3k70r Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 M@ti, to akurat nie jest problem prawny, autodesk to sobie moze i prawo pierwszej nocy w licencji wpisac, czy plaskosc Ziemi, oprogramowanie jst legalne tak czy siak, jedynie jest wylaczone z suportu.... zreszta ten ich caly suport to kazdy sam wie czy mu potrzbeny czy nie..... tutaj chodzi o jajcarskosc tego ogloszenia :) przeciez ono jest neiegzekwowalne, to jest wlasnie naciagactwo :)
Shalivan Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Hmmm ale z tego co wiem to nie mozna sobie tak poprostu odsprzedawać maxa ta licencja jest przypisana i trza też zrobić transfer licencji co oczywiście kosztuje :D
_michal Napisano 5 Sierpień 2006 Napisano 5 Sierpień 2006 Lepiej dołożyć jeszcze raz tyle i kupić XSI Fnd u resellera.
Rekomendowane odpowiedzi