Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szkoda sie ludzic ze ktos sprzeda ci oryginalny nieuzywany soft warty 3500 USD za "marne" 1000zl

Napisano

W pudełku zamiast książeczki z instrukcją, dostaniesz świstek z info gdzie cracka skopiować :/

Napisano

a kolumny zygmunta nie chcesz kupic? mam kilka na zbyciu :) tez sa w Turcji :P oczywiscie wplata z gory przez paypal....

Napisano

Btw. Jeśli się nie mylę to i tak nic Ci nie daje zagraniczna licencja.. chyba, ze to licencja międzynarodowa (or sth - na prawie się nie znam). Wydaje mi się, że jedynie oprogramowanie zakupione u polskiego dystrybutora jest legalne na terenie naszego kraju.. nie wiem jak to wygląda z kupnem używanego softu..

Ale ja bym się nie łudził, że ta oferta jest prawdziwa :P :)

Napisano

no nieliczylbym na to:/// tak jak kiedys sprzedawalem swojego k700 i przybyl gosc z turcji i powiedzial ze daje 800euro, bylo dobrze dopuki nie wpisalem jego adresu w googlach...:D:D

Napisano

M@ti, to akurat nie jest problem prawny, autodesk to sobie moze i prawo pierwszej nocy w licencji wpisac, czy plaskosc Ziemi, oprogramowanie jst legalne tak czy siak, jedynie jest wylaczone z suportu.... zreszta ten ich caly suport to kazdy sam wie czy mu potrzbeny czy nie..... tutaj chodzi o jajcarskosc tego ogloszenia :) przeciez ono jest neiegzekwowalne, to jest wlasnie naciagactwo :)

Napisano

Hmmm ale z tego co wiem to nie mozna sobie tak poprostu odsprzedawać maxa ta licencja jest przypisana i trza też zrobić transfer licencji co oczywiście kosztuje :D