timon221 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam. Do sceny rozpedzil mnie ten cyber przestrzenny rozrzutnik protonow:). Ciegle mam problemy z renderem wiec tym razem lekko pomoglem sobie ps. pozdroawiam czekam na komenty 3max 5.1 vray a tu leprza jakosc http://alfredolender.w.interia.pl/armor.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havoc Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 No i gdzie ta lepsza jakośc ?? :) Fajna ta bron... Ale mysle ze jak na zbrojownie, 1na bron to mało. Pozatym gumowa jakaś ona (rączka) a reszta jak z plastiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 modeling broni ok choć jej dizajn jest nienajlepszy. reszta lipna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Sam model broni jeszcze ujdzie, ale teksturki, otoczenie i swiatla do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 skoro to bron to ryzykowne jest takie jej oparcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon221 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2006 spoko jest zabezpieczona ;-). dzieki za komenty. nastepnym razem bedzie lepiej. pozdro to all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 bron dobra, otoczenie jakies odstajace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Fajny modeling ale reszta jeszcze wymaga pracy...zapraszam do wip'a:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Moim zdaniem trochę krzywe te ostrza wyszły.. widać schodki a powinno być płynnie. Mówię o trzecim obrazku. Sama ekspozycja jest trochę marna.. kto by zostawił taką broń w takim miejscu?:D Ja bym ją widział w jakimś laboratorium balistycznym na piedestale ale z lepszym renderkiem i materiałami;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ale obrzydliwy bump na ścianie... Model tej broni miejscami zbyt wysmoothowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 niezabardzo mi sie tutaj cokolwiek podoba, bron malo przemyslana, kiepska jakosc renderkow, niedopracowane tlo i malo obiektow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi