Napisano 6 Sierpień 200618 l Witam na forum, od jakiegos czasu przygladam sie prackom, a teraz postanowilem pokazac cos mojego. daje do wipa bo musze jeszcze to troche dopracowac. MAX 8 + vray. czekam na krytyke i sugestie. pozdrawiam.
Napisano 6 Sierpień 200618 l Oswietlenie ladne. Rozmyte tekstury (zwlaszcza te sciany i rynna), no i jakos za czysto tu. Przydalo by sie dodac brud, jakis piasek rozsypany, smieci, rupiecie (moze stary rower), trawke wyrastajaca miedzy plytami chodnika itp.
Napisano 6 Sierpień 200618 l Tak jak wyżej. Dodałbym jeszcze tylko zacieki pod oknami, po dachem i pod tym wystającym pomiędzy oknami na 2 i 3 piętrze.
Napisano 6 Sierpień 200618 l szybciutko pisz mi jak zrobiłeś to oświetlenie + ustawienia + widok rozmieszczenia w viewporcie (zrzut ekranowy). Śliczne światełko. Bo inaczej będę cię po nocach prześladował
Napisano 6 Sierpień 200618 l Może z tego coś sympatycznego wyjść. Narazie jednak jest zbyt sterylnie. Ściana niby stara, tynk odpadający, a wewnątrz gładziutki i równiutki. Popraw teksturę rynny i drzwi.
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor dzieki za sugestie, nie bylo tak zle, myslalem, ze mnie zjedziecie z gory na dol. @pikSar: ustawienia LWF + vray sun: turb: 7,0 ozone 0,35 intensy mltp 0,01 size mltp 1,0 shadow subdivs 10,0 shadow bias 0,2 photon emit radius 500,0 sky: trub 4,0 ozone 0,35 intensy 0,01 size 1,0 siateczke wgram pozniej bo wlasnie sie renderuje
Napisano 7 Sierpień 200618 l Autor a o to siatka i screen shot, nie wiem poco screen ale skoro pikSar nalegal to prosze: