qwasnydeszcz Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Witam na forum, od jakiegos czasu przygladam sie prackom, a teraz postanowilem pokazac cos mojego. daje do wipa bo musze jeszcze to troche dopracowac. MAX 8 + vray. czekam na krytyke i sugestie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malik Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Oswietlenie ladne. Rozmyte tekstury (zwlaszcza te sciany i rynna), no i jakos za czysto tu. Przydalo by sie dodac brud, jakis piasek rozsypany, smieci, rupiecie (moze stary rower), trawke wyrastajaca miedzy plytami chodnika itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Tak jak wyżej. Dodałbym jeszcze tylko zacieki pod oknami, po dachem i pod tym wystającym pomiędzy oknami na 2 i 3 piętrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 szybciutko pisz mi jak zrobiłeś to oświetlenie + ustawienia + widok rozmieszczenia w viewporcie (zrzut ekranowy). Śliczne światełko. Bo inaczej będę cię po nocach prześladował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 6 Sierpień 2006 Share Napisano 6 Sierpień 2006 Może z tego coś sympatycznego wyjść. Narazie jednak jest zbyt sterylnie. Ściana niby stara, tynk odpadający, a wewnątrz gładziutki i równiutki. Popraw teksturę rynny i drzwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwasnydeszcz Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 dzieki za sugestie, nie bylo tak zle, myslalem, ze mnie zjedziecie z gory na dol. @pikSar: ustawienia LWF + vray sun: turb: 7,0 ozone 0,35 intensy mltp 0,01 size mltp 1,0 shadow subdivs 10,0 shadow bias 0,2 photon emit radius 500,0 sky: trub 4,0 ozone 0,35 intensy 0,01 size 1,0 siateczke wgram pozniej bo wlasnie sie renderuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 7 Sierpień 2006 Share Napisano 7 Sierpień 2006 jak dopracujesz materialy to bedzie niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwasnydeszcz Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2006 a o to siatka i screen shot, nie wiem poco screen ale skoro pikSar nalegal to prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi