Napisano 7 Sierpień 200618 l Prawodpodobnie bedzie jeszcze update , ale postanowilem pokazac to co juz jest - normal , diffuse , i niebawem spec... ^___^ kolo ma 3348 tri , nie jestem dobry w high-poly wiec normale dlubane w PS od podstaw
Napisano 7 Sierpień 200618 l ahhh - uparciuszek... czemu sobie nie podrasujesz pierw siatki tego kolesia?? (biodra i ramiona chociazby)?? co do texturki - no wporzo jest (lepiej jak poprzednia :) zaczyna miec sens rozklad tych 'pancerzy', troche chaotycznie masz te wypustki rozlozone idzie do przodu w sumie apopoa
Napisano 7 Sierpień 200618 l fane, robi wrażenie, no i te bufony z retro spodni lotniczych fanie się komponują ;} mam tylko wąty co do proporcji siatki w kilku miejscach, nie wiem czy to dlatego, że zarzuciłeś taki widok, ale całe ramiona wydają się za krótkie i jakby za bardzo spłaszczone przez te "ochraniacze" na barki, tak samo butki stwarzają wrażenie zbyt krótkich względem reszty stroju, no chyba, że jakiś specyficzny mutant ma w tym chodzić, albo to wina widoku lub po prostu to tylko mój plastyczny gust, który kłóci się z poprawnymi proporcjami
Napisano 7 Sierpień 200618 l Jest o wiele lepiej niż poprzednia wersja - to ci sie chwali, widać że drążysz i nie rzucasz tematu (mało kto tak robi). Normale są już ciekawsze, tylko kanał koloru kuleje. No ale model ... nei zmieniłeś :/ kiepskawy jest. Działaj dalej Pozdrawiam PS: Ja już od jakiegoś czasu mam chęć żeby trzasnąć taki model :d
Napisano 8 Sierpień 200618 l Wlasnie daj speculara wtedy moze bedzie cos lepiej wygladac- a co do diffuse, to mysle to samo co painbringer;)
Napisano 8 Sierpień 200618 l Wygląda fajnie, troszechkę za mało kolorów i tak jakby proporcje dzine :/ możesz pokazać jak to wygląda z widoku front i left??
Napisano 8 Sierpień 200618 l normaleczki sa elo :) bardzo mi sie podobaja model mniej ale jeszcze przejdzie :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l Popraw mu dłonie (są za płaskie no i kciuk niżej) oraz biodra (mężczyźni mają je, upraszczając sprawe, bardziej kwadratowe - a po klatce piersiowej wnioskuje ze jest to właśnie mężczyzna). Wspomne jeszcze, że można tu coś podziałać ze stopami (i ogólnie od kolan w dół). Jak to zrobisz to spokojnie możesz zabierać się za głowe, model będze gitez. Pozdrawiam
Napisano 11 Sierpień 200618 l fajny kolunio głownie poprzez normala, czyli w ps tez mozna zroibc dobry normal, a co do samej postaci tjw, szczególnie te biodra są nie teges ;)
Napisano 12 Sierpień 200618 l tylko, że to jest kostium >.> Noth nazwał tak na początku ten wątek, ale zmienił go później, więc nie krytykujcie proporcji modelu postaci...