Euzebi Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 A więc jest to lub miał być Buick Riviera Silver Arrow z 1972 roku. czas pracy około 1 tydzeń po około 0,30 godz do 1 godz. Miałem juz wczesniej wymodelować ten samochód ale jak zwykle cięzko sie za brać za coś od początku ale potem jakoś idze.
Deviator Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Niestety jestem nieobiektywny bo kocham US cars. Wspaniały. Może jeszcze Cadillaca Eldorado z końca lat 60-ych?
javor Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 fajny samochodzik wybrałeś, ale widze że nie postarałeś się zbytnio :( najbardziej mnie drażnią szyby i ich okolice - złe zagięcia blachy wokół szyb, brak chromowanych listewek i brak uszczelek ponadto wiekszość krawędzi tego autka powinna być ostrzejsza przednia szyba jest za krótka, maska powinna być dalej od niej zostawiając miejsce na prace wycieraczek :) jak bedziesz robił kolejnego amerykańca to przysiądź przy nim troche dłużej i pobaw się detalami
damusTo Napisano 7 Sierpień 2006 Napisano 7 Sierpień 2006 Hmmmmmmmm... No widać że troche mało czasu mu poswięciłeś, powyzej masz niedociągniecia do których dorzuce wypłaszczenie dachu w sposób fatalny wpływa to na odbiór. Precyzja jest zblizona do dokładnosci z jaka oddają sprawy resoraczki a szkoda bo jest w tej pracy potencjał szkoda ze zdecydowałes już zakończyć temat. Materiał lakieru sredni, szyb, opon i swiateł kiepski oswietlenie w miare dobre, moim zdaniem ukończyłes ten bieg po 1 okrazeniu ale był to bieg na kolejne 30, to dobry materiał ale do dalszej pracy i zachęcam do powrotu i wznowienia tego projektu.
!Ewert Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Zarypiste autko, ale sa błędy w madelowaniu;] opony do bani ale lakierek super:) Pozdrawiam
hkropinski Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 materialy bee render bee model troche krzywy
Beatou Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 jedno co mnie bardzo razi to ta kaszka :P poza tym fajny pomysł ^^ ale zbyt niestarannie zrobiony. Więcej cierpliwości :D Pozdrawiam
Master Kiełbaster Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 czarno białe te rednery. mogłeś dać bardziej finezyjne oświetlenie. wygląda jak zabawka.
Badyl Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 oglonie wyglada pozytywnie, ale jak minie pierwsze wrazenie to widac niedopracowania :)
Rekomendowane odpowiedzi