Napisano 7 Sierpie艅 200618 l A wi臋c jest to lub mia艂 by膰 Buick Riviera Silver Arrow z 1972 roku. czas pracy oko艂o 1 tydze艅 po oko艂o 0,30 godz do 1 godz. Mia艂em juz wczesniej wymodelowa膰 ten samoch贸d ale jak zwykle ci臋zko sie za bra膰 za co艣 od pocz膮tku ale potem jako艣 idze.
Napisano 7 Sierpie艅 200618 l Niestety jestem nieobiektywny bo kocham US cars. Wspania艂y. Mo偶e jeszcze Cadillaca Eldorado z ko艅ca lat 60-ych?
Napisano 7 Sierpie艅 200618 l fajny samochodzik wybra艂e艣, ale widze 偶e nie postara艂e艣 si臋 zbytnio :( najbardziej mnie dra偶ni膮 szyby i ich okolice - z艂e zagi臋cia blachy wok贸艂 szyb, brak chromowanych listewek i brak uszczelek ponadto wiekszo艣膰 kraw臋dzi tego autka powinna by膰 ostrzejsza przednia szyba jest za kr贸tka, maska powinna by膰 dalej od niej zostawiaj膮c miejsce na prace wycieraczek :) jak bedziesz robi艂 kolejnego ameryka艅ca to przysi膮d藕 przy nim troche d艂u偶ej i pobaw si臋 detalami
Napisano 7 Sierpie艅 200618 l Hmmmmmmmm... No wida膰 偶e troche ma艂o czasu mu poswi臋ci艂e艣, powyzej masz niedoci膮gniecia do kt贸rych dorzuce wyp艂aszczenie dachu w spos贸b fatalny wp艂ywa to na odbi贸r. Precyzja jest zblizona do dok艂adnosci z jaka oddaj膮 sprawy resoraczki a szkoda bo jest w tej pracy potencja艂 szkoda ze zdecydowa艂es ju偶 zako艅czy膰 temat. Materia艂 lakieru sredni, szyb, opon i swiate艂 kiepski oswietlenie w miare dobre, moim zdaniem uko艅czy艂es ten bieg po 1 okrazeniu ale by艂 to bieg na kolejne 30, to dobry materia艂 ale do dalszej pracy i zach臋cam do powrotu i wznowienia tego projektu.
Napisano 8 Sierpie艅 200618 l Zarypiste autko, ale sa b艂臋dy w madelowaniu;] opony do bani ale lakierek super:) 聽 Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpie艅 200618 l jedno co mnie bardzo razi to ta kaszka :P poza tym fajny pomys艂 ^^ ale zbyt niestarannie zrobiony. Wi臋cej cierpliwo艣ci :D 聽 Pozdrawiam
Napisano 9 Sierpie艅 200618 l czarno bia艂e te rednery. mog艂e艣 da膰 bardziej finezyjne o艣wietlenie. wygl膮da jak zabawka.
Napisano 9 Sierpie艅 200618 l oglonie wyglada pozytywnie, ale jak minie pierwsze wrazenie to widac niedopracowania :)