Napisano 8 Sierpień 200618 l II ZLOT W GDAŃSKU TRANSPORT Z WROCŁAWIA http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=418271#post418271 tweety użyj tajnej listy kontaktów z Wrocka i okolic i obadaj kto pojedzie napewno. Masz pecha, ostatnio pokazałeś że jesteś perfekcyjnym organizatorem. i znowu ja :) khem... khem... jest tak: zlot byłby organizowany w dniach 26-27 sierpnia. jedziemy po to aby pospamować z illy'im, Shogunem, Kucielem, thorgalem etc. jedziemy aby postrzelać do siebie w tzw. Zoltarze czyli imitacji podziemnych kompleksów laboratoryjnych rodem z Half Life'a czy Dooma3. póki co na razie jadą ja vorek (na 1000000000% :D) pikSar czkamy na naszych wrocławiaków: mkk3a, nielota, razora, slizgiego, plastique'a, Barcisza może dołączą się panowie z Gliwic i okolic: chveti i AGmakonts, Jm Mee i reszta Pozdrawiam i czekam na opinie :]
Napisano 8 Sierpień 200618 l ja tylko cos tutaj napisze zeby miec taką niebieską wajhetke obok wątku (zeby mi nie zginąl) ;-) Na razie to niewiem bo to jeszcze hohoho czasu, ale jak sie uda podokanczac zlecenia przed tym terminem to sign me up. Wkoncu okazja zeby nadmorską ekipe poznać :D
Napisano 8 Sierpień 200618 l vorek (na 1000000000% ) taaa, widzę że nie mam wyboru :D zobaczymy zobaczymy... Mam rower jakby co (taki składaczek), ktoś może się zabrać na błotnik, chyba że sobie weźmie bagażnik, tanio wychodzi ;] Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200618 l te ***** plastuś Twitkuś a ja to co? nie z Wrocławia ? he? obrazilem sie na ciebie :( transport - raczej ciapociag / ew samolot :D teraz jest polaczenie wro - gdansk auto ? hmm dluga meczaca podroz , jechalem ostatnio z gdanska do wro okolo 11h...fatalna droga :)
Napisano 8 Sierpień 200618 l nio potwierdza to moje obawy, co do drogi, a ciapong 8,5h i mozna beer fest zrobic
Napisano 8 Sierpień 200618 l jak jechac to tylko ciapągiem i w doborowym składzie zająć klite i się zmasakrować alkocholem, lub czym kto lubi :) ...tak coby na miejscu spytać ze zdziwieniem: "Gdańsk.... ? przecież dopiero co z wro wyjechaliśmy......."
Napisano 8 Sierpień 200618 l narzekacie ludziska ;) osiem godzin jazdy pociągiem? Przecie to czysta przyjemność !
Napisano 8 Sierpień 200618 l Na razie to niewiem bo to jeszcze hohoho czasu,Buhehehhehehe. A mial byc w ten weekend ! hehehe
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor Barcisz: a bo cisha u Ciebie ostatnio zaległa. nic tylko te swoje archipierdoły robisz ;D a więc jak panowie? jedziemy? jesli tak to proponuję wyjechać tak w nocy w piątek coby na miejscu być z rana w sobotę i wyjechać w niedzielę o 8 (bo tylko o tej porze mamy tanie i szybkie połączenie): Pozdrawiam
Napisano 8 Sierpień 200618 l Leru--> lol :D nie obiecuje :) a ile by kosztowal bilet do gdanska?? chyba drogo ??:( pozdro
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor (...) dla studenciaków zniżka 37% czyli wyłazi, że zabulicie za bilecik ok 32zł +- 2zł w jedną strone oczywiście (...) czyli ze zniżką uczniowską/studencką około 70zł w obie strony :] za tą cenę jestem w stanie pojechać pamiętajcie, że należy wziąć ze sobą jakieś psiworki i jasieczki bo thorgal mebelków nie ma :D
Napisano 8 Sierpień 200618 l to ja proponuje ten 00.05 z wrocławia, akurat przywita nas piekny poranek w trojmiescie :-)
Napisano 8 Sierpień 200618 l jadem, kurna, jadem - czy mój ulubiony moderator jedzie ? -nie ma mebli ? a na czym stoi monitor ? co nie ma komputera ? jak nie ma to nie jade
Napisano 8 Sierpień 200618 l tweety: w tamtym topicu napisalem o bilecie weekendowym, ruszcie tylek na dworzec i zapytajcie o taki, mnie kosztowal 1 lipca rowno 60 pln - czy mój ulubiony moderator jedzie ? Lizus ;)
Napisano 8 Sierpień 200618 l -nie ma mebli ? a na czym stoi monitor ? co nie ma komputera ? jak nie ma to nie jade ja jeszcze tam nie mieszkam.. chociaz prawdopodobnie po przesunieciu terminu kilka mebli juz bedize... szkoda.. jak chata pusta to chata cala, a jak z meblami to totalna demolka
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor illy: tak, to jest łikendowy thorgal: nie bój się. my ludzie kulturni som :]
Napisano 8 Sierpień 200618 l a dodam jeszcze ze chata do wykozystania tylko do konca tego miesiaca, bo od wrzesnia juz bedize z tym ciezko :( a tak przy okazji to kiedy zamierzacie wpasc do tego gda? bo mi sie juz terminy pomieszaly
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor 26-27 termin najbardziej nam pasujący. będziemy o 7:30 na dworcu więc niech nas ktoś tam odbierze. odjeżdżamy w niedzielę o 8.
Napisano 8 Sierpień 200618 l odjeżdżamy w niedzielę o 8. ale nikt was tak szybko nie wygania.. no juz nie przesadzajcie ;)
Napisano 8 Sierpień 200618 l po przesunieciu terminu kilka mebli juz bedize... szkoda.. jak chata pusta to chata cala, a jak z meblami to totalna demolkaopal na zimne noce :D będziemy o 7:30 na dworcu więc niech nas ktoś tam odbierze. Ej, jedziecie do trojmiasta! Tu sie w weekendy spi do 12. Poczekajcie ;p
Napisano 8 Sierpień 200618 l Autor illy: nastepnym pociągiem będziemy dopiero o 14 z hakiem w 3mieście więc to odpada. w sumie to sami też jakoś przeżyjemy. zjemy coś, wypijemy, zwiedzimy dworzec... wpadnijcie po nas około 10. w jakimś centralnym punkcie się umówimy i wsio :]
Napisano 8 Sierpień 200618 l nie no, mysle ze thorgal bedzie mial ochoty juz dzien wczesniej zaczac imprezowac wiec wpadniemy na fazie jeszcze na dworzec (czyt. w polowie imprezy ;p) Za dnia mozna byc sie wybrac do Sopotu, bo Jarmarku dominikanskiego juz chyba nie bedzie
Napisano 8 Sierpień 200618 l Ze tak zapytam, miesce dla Mnie bedzie :) Chetnie poznam coniektore legendy max'a :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l Dobra teraz kewsta , bo nie wiem czy dobry watek. Jedzieci z Wroclawia pociagiem ?? Czy autem ?? Bo ja mieszkam w sumie po waszej trasie do Gdanska i jakos bym sie z wami zabral :)
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor o to panowie z wrocka: kto jedzie na 100%?? ja od środy jestem na urlopie więc dostępu do netu nie będzie. ktoś inny musi poprowadzić organizację zlotu :] Pozdrawiam
Napisano 10 Sierpień 200618 l wszyscy tutaj stare kłonie XD ja mam 16 aż wstyd się przyznać XD a do wrocka mam 40 km (blisko) :P
Napisano 10 Sierpień 200618 l serwus :) .::Krzysiek M::.. - na zotach nie ma problemu wieku, W sumie wszyscy są połączeni "dobrem nadrzędnym " jaki mjest grafa 3D. ja mam ponad 30 - ale tego nie widac, wiec sie nikt chyba nie stresuje, - i miewamy młodych kumpli na zlotach. Ja uwielbiam 3D i czyjś wiek nie stanowi dla ,mnie problemu (mam nadzieje, że dla innych też nie). A jak masz 16 lat chlopie to sie ciesz - ja w tym wieku mialem kontakt tylko z automatami do gier (takimi na złotówke) pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 10 Sierpień 200618 l hehehehhehehe mam nadzieje że inni też tak myślą jak ty XD to jak by co to kołuje kase i wam dam jescze odpowiedź
Napisano 11 Sierpień 200618 l Autor Krzysiek: daj nam znać do połowy przyszłego tygodnia. kannu: słyszałem że jedziesz z nami? :D Pozdrawiams
Napisano 11 Sierpień 200618 l musze wiedzieć czy będzie jakiś nocleg organizowany bo kiedyś chyba był czy tlko hotel ???? i ile kosztuje przejazd i paint ball :D
Napisano 11 Sierpień 200618 l Autor przejazd w obie strony: ~70zł nocleg jest u Thorgala "paintball" - ZOLTAR - nie mam pojęcia, to jest cennik promocyjny (do końca lipca) z ich strony: Pon. – Pt. od 17.00; sobota; niedziela 15 zł/os/grę; 28 zł/os/2gry; 40 zł/os/3gry Gra trwa około 25 minut razem z instruktażem i przygotowaniem do rozgrywki. Oferujemy korzystne zniżki grupowe: Pn. - Pt od 17.00 ; Sobota; Niedziela Grupa od 10 –15 os 13 zł/os Grupa od 16 osób 12 zł/os ogólnie dobrze jest mieć przy sobie 150zł Knysha: ja i pikSar jedziemy, Vorek też, Plastique się zastanawia (ale pewnie też pojedzie), nielot nie wiem do końca (ale na 80% też jedzie), razor nie odpowiada na PMa, kannu nie wiem (coś się odezwał w wątku więc może by sie skusił)
Napisano 11 Sierpień 200618 l Autor wezme wraz z kompletem obiektywów :) pikSar: weź swój tele. postrzelamy fotki :)
Napisano 11 Sierpień 200618 l hehehe no dobra kasy mi starczy :D teraz zostają tylko (najtrudniejsze) rodzinka XD ile dni to będzie trwało ??? :D