Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

II ZLOT W GDAŃSKU TRANSPORT Z WROCŁAWIA

http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?p=418271#post418271

tweety użyj tajnej listy kontaktów z Wrocka i okolic i obadaj kto pojedzie napewno. Masz pecha, ostatnio pokazałeś że jesteś perfekcyjnym organizatorem.

i znowu ja :)

khem... khem... jest tak: zlot byłby organizowany w dniach 26-27 sierpnia.

jedziemy po to aby pospamować z illy'im, Shogunem, Kucielem, thorgalem etc.

jedziemy aby postrzelać do siebie w tzw. Zoltarze czyli imitacji podziemnych kompleksów laboratoryjnych rodem z Half Life'a czy Dooma3.

póki co na razie jadą

ja

vorek (na 1000000000% :D)

pikSar

czkamy na naszych wrocławiaków:

mkk3a, nielota, razora, slizgiego, plastique'a, Barcisza

może dołączą się panowie z Gliwic i okolic: chveti i AGmakonts, Jm Mee i reszta

Pozdrawiam i czekam na opinie :]

• Odpowiedzi 74
  • Wyświetleń 6,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja tylko cos tutaj napisze zeby miec taką niebieską wajhetke obok wątku (zeby mi nie zginąl) ;-)

Na razie to niewiem bo to jeszcze hohoho czasu, ale jak sie uda podokanczac zlecenia przed tym terminem to sign me up. Wkoncu okazja zeby nadmorską ekipe poznać :D

Napisano
vorek (na 1000000000% )

taaa, widzę że nie mam wyboru :D zobaczymy zobaczymy...

Mam rower jakby co (taki składaczek), ktoś może się zabrać na błotnik, chyba że sobie weźmie bagażnik, tanio wychodzi ;]

Pozdrawiam

Napisano

te ***** plastuś Twitkuś a ja to co? nie z Wrocławia ? he? obrazilem sie na ciebie :(

transport - raczej ciapociag / ew samolot :D teraz jest polaczenie wro - gdansk

auto ? hmm dluga meczaca podroz , jechalem ostatnio z gdanska do wro okolo 11h...fatalna droga :)

Napisano

nio potwierdza to moje obawy, co do drogi, a ciapong 8,5h i mozna beer fest zrobic

Napisano

jak jechac to tylko ciapągiem i w doborowym składzie zająć klite i się zmasakrować alkocholem, lub czym kto lubi :)

...tak coby na miejscu spytać ze zdziwieniem:

"Gdańsk.... ? przecież dopiero co z wro wyjechaliśmy......."

Napisano

narzekacie ludziska ;)

osiem godzin jazdy pociągiem? Przecie to czysta przyjemność !

Napisano
Na razie to niewiem bo to jeszcze hohoho czasu,
Buhehehhehehe. A mial byc w ten weekend ! hehehe
Napisano
  • Autor

Barcisz: a bo cisha u Ciebie ostatnio zaległa. nic tylko te swoje archipierdoły robisz ;D

a więc jak panowie? jedziemy?

jesli tak to proponuję wyjechać tak w nocy w piątek coby na miejscu być z rana w sobotę i wyjechać w niedzielę o 8 (bo tylko o tej porze mamy tanie i szybkie połączenie):

67c1b606fdaa9fb3.jpg

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor
(...) dla studenciaków zniżka 37% czyli wyłazi, że zabulicie za bilecik ok 32zł +- 2zł w jedną strone oczywiście (...)

czyli ze zniżką uczniowską/studencką około 70zł w obie strony :]

za tą cenę jestem w stanie pojechać

pamiętajcie, że należy wziąć ze sobą jakieś psiworki i jasieczki bo thorgal mebelków nie ma :D

Napisano

jadem, kurna, jadem

- czy mój ulubiony moderator jedzie ?

-nie ma mebli ? a na czym stoi monitor ? co nie ma komputera ? jak nie ma to nie jade

Napisano

tweety: w tamtym topicu napisalem o bilecie weekendowym, ruszcie tylek na dworzec i zapytajcie o taki, mnie kosztowal 1 lipca rowno 60 pln

- czy mój ulubiony moderator jedzie ?

Lizus ;)

Napisano

-nie ma mebli ? a na czym stoi monitor ? co nie ma komputera ? jak nie ma to nie jade

ja jeszcze tam nie mieszkam.. chociaz prawdopodobnie po przesunieciu terminu kilka mebli juz bedize... szkoda.. jak chata pusta to chata cala, a jak z meblami to totalna demolka
Napisano
  • Autor

illy: tak, to jest łikendowy

thorgal: nie bój się. my ludzie kulturni som :]

Napisano

a dodam jeszcze ze chata do wykozystania tylko do konca tego miesiaca, bo od wrzesnia juz bedize z tym ciezko :(

a tak przy okazji to kiedy zamierzacie wpasc do tego gda? bo mi sie juz terminy pomieszaly

Napisano
  • Autor

26-27 termin najbardziej nam pasujący.

będziemy o 7:30 na dworcu więc niech nas ktoś tam odbierze.

odjeżdżamy w niedzielę o 8.

Napisano

odjeżdżamy w niedzielę o 8.

ale nikt was tak szybko nie wygania.. no juz nie przesadzajcie ;)

Napisano
po przesunieciu terminu kilka mebli juz bedize... szkoda.. jak chata pusta to chata cala, a jak z meblami to totalna demolka
opal na zimne noce :D

będziemy o 7:30 na dworcu więc niech nas ktoś tam odbierze.

Ej, jedziecie do trojmiasta! Tu sie w weekendy spi do 12. Poczekajcie ;p

Napisano
  • Autor

illy: nastepnym pociągiem będziemy dopiero o 14 z hakiem w 3mieście więc to odpada. w sumie to sami też jakoś przeżyjemy. zjemy coś, wypijemy, zwiedzimy dworzec...

wpadnijcie po nas około 10. w jakimś centralnym punkcie się umówimy i wsio :]

Napisano

nie no, mysle ze thorgal bedzie mial ochoty juz dzien wczesniej zaczac imprezowac wiec wpadniemy na fazie jeszcze na dworzec (czyt. w polowie imprezy ;p)

Za dnia mozna byc sie wybrac do Sopotu, bo Jarmarku dominikanskiego juz chyba nie bedzie

Napisano

Ze tak zapytam, miesce dla Mnie bedzie :) Chetnie poznam coniektore legendy max'a :)

Napisano

Dobra teraz kewsta , bo nie wiem czy dobry watek. Jedzieci z Wroclawia pociagiem ?? Czy autem ?? Bo ja mieszkam w sumie po waszej trasie do Gdanska i jakos bym sie z wami zabral :)

Napisano
  • Autor

o to panowie z wrocka: kto jedzie na 100%??

ja od środy jestem na urlopie więc dostępu do netu nie będzie. ktoś inny musi poprowadzić organizację zlotu :]

Pozdrawiam

Napisano

wroclawiaki!!! wpisywac sie zeby bylo cos wiadomo, pliss

Napisano

serwus :)

.::Krzysiek M::.. - na zotach nie ma problemu wieku, W sumie wszyscy są połączeni "dobrem nadrzędnym " jaki mjest grafa 3D. ja mam ponad 30 - ale tego nie widac, wiec sie nikt chyba nie stresuje, - i miewamy młodych kumpli na zlotach. Ja uwielbiam 3D i czyjś wiek nie stanowi dla ,mnie problemu (mam nadzieje, że dla innych też nie). A jak masz 16 lat chlopie to sie ciesz - ja w tym wieku mialem kontakt tylko z automatami do gier (takimi na złotówke)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

Krzysiek: daj nam znać do połowy przyszłego tygodnia.

kannu: słyszałem że jedziesz z nami? :D

Pozdrawiams

Napisano
  • Autor

przejazd w obie strony: ~70zł

nocleg jest u Thorgala

"paintball" - ZOLTAR - nie mam pojęcia, to jest cennik promocyjny (do końca lipca) z ich strony:

Pon. – Pt. od 17.00; sobota; niedziela

15 zł/os/grę; 28 zł/os/2gry; 40 zł/os/3gry

Gra trwa około 25 minut razem z instruktażem i przygotowaniem do rozgrywki. Oferujemy korzystne zniżki grupowe:

Pn. - Pt od 17.00 ; Sobota; Niedziela

Grupa od 10 –15 os 13 zł/os Grupa od 16 osób 12 zł/os

ogólnie dobrze jest mieć przy sobie 150zł

Knysha:

ja i pikSar jedziemy, Vorek też,

Plastique się zastanawia (ale pewnie też pojedzie),

nielot nie wiem do końca (ale na 80% też jedzie),

razor nie odpowiada na PMa,

kannu nie wiem (coś się odezwał w wątku więc może by sie skusił)

Napisano
  • Autor

wezme wraz z kompletem obiektywów :)

pikSar: weź swój tele. postrzelamy fotki :)