Skocz do zawartości

Plugin do tworzenia samochodow 3ds max 7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich mam do was ogromna prosbe szukam pluginu do 3ds maxa 7 ktory ulatwi tworzenie samochodow cos takiego jak multicar ale on jest do 6 a potrzebuje cos do 7 pozdrowionka napewno cos macie ;-)

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Zafon szczerze Ci powiem że nie słyszałem o pluginach do robienia samochodów. Lepiej tutków poszukaj ;)

Napisano

phi...tez mi zabawa!!! Klocki lego bawily mnie jak mialem 10 lat!! Teraz chce miec satysfakcje ze sam cos zrobilem....a nie posklejałem z gotowych elementow!

Napisano

Nie jestem zwolennikiem wywazania otwartych drzwi w prawdzie, ale takich programów tym bardziej. Są programy czy raczej pluginy wspomagające modelowanie ale modelowanie a o suwakowanie nigdy sie nie rozgladałem.

Gość kammac1990
Napisano

sorry sprawdziłem go on nie jest do 3dsmax'a 7 tylko do 5

niestety :(

ale ja i tak wolę sobie spróbować nawet sam to zrobić. większa satysfakcja

Napisano
Nie jestem zwolennikiem wywazania otwartych drzwi w prawdzie, ale takich programów tym bardziej. Są programy czy raczej pluginy wspomagające modelowanie ale modelowanie a o suwakowanie nigdy sie nie rozgladałem.

Może wyjaśnie do kogo ten plugin jest skierowany, bo napewno nie do free moddelingu

to raczej narzędzie do wizualizacji gdzie czasem nie ma czasu na modelowanie samochodow i np. przed budynkiem trzeba postawić jakieś auto, lub w animacji postawić coś na drodze

glownie wlasnie dla firm w ktorych czas to pieniądz. Więc raczej plugin do darmozjadów nie należy ;] a raczej użytkownicy ktorzy plugin wykożystują w swoich niecnych planach ;]