gumi3 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Mój pierwszy(skączony)samochód, zarazem pierwszy poważny projekt. To ruwniez debiut w tej galerii. Mam nadzieje ze zagoszczę tu na stałe. Uczciwie przyznaję ze miałem trochę problemów z renderingiem i musiałem się wspomóc Photoshopem. Zagadka!!! Kto mi wskaże, co poprawiałem?:-) Majstrowałem przy 3 elementach, z czego 2 zmiany są poważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 No to tak: lakier wporzasiu, modelling tesh, fajne lusterka, ladny zderzak i progi... :) Nie widze tylu - pewnie cos tam jest popsute i nie chcesz pokazac... ;P Fele ladne :) Mogles go ciekawiej przedstawic... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 Szkoda że wnętrza nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 proporcje gina, niektore krawedzie zle albo za maly kant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 hejka! model nawet spoko, gdzieniegdzie kanty za łagodne. Mysle ze w ps'e majterkowałes przy swiatełkach przednich, dolnym grilu u tablicy na zderzaku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 "swiatła"- brawo, pierwszy przedkre rozwiazany. wszystko ujawnie potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 oprócz świateł, to jeszcze drzwi były kombinowane i cały samochód wklejony w tę scenę samochód jak dla mnie spoko ogólnie, ale troszke lakier za matowy imo i przyczepiłbym się do tego, że jest tak jasno "w kołach" nie wiem czy tak prawidłowo wygląda, ale jakoś pusto i nienaturalnie jest jak dla mnie sam się z tym będe musiał borykać za niedługo bo mam tak samo pokazujące wszystko felgi w swoim karze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 koleina scenka. pomusł niezły miałem ale wykonanie niezabardzo, ale wrto sie pochwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 A ja dalej nie widze calego tylu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 nie pkazuję swiateł ponieważ są do bani. zeby zrobić coś co dobrze by wygladało tszeba sie grzebać kilka dni. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 No wiem cos o tym - ja chyba tydzien robilem tylnia lampe w Renowce - oczywiscie z dluuugimi przerwami :) To czekam na tyl :D Te fele sie mi naprawde podobaja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2006 dzieki ze uznanie. musze przyznać ze jestem z nich zadowolon na tym screenie tekstyra wygladatroche dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 10 Sierpień 2006 Share Napisano 10 Sierpień 2006 model ogólnie ładny, prezentacja leży, najbardzij nie podoba mi się materiał felg i rury wydechowej, imho przednie światła Ci nie wyszły za bardzo, szpary przy drzwiach powinny być ostrzejsze model: 7/10 (to co widać, nie wiem jak tam z tyłu) render: popracuj jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Nie rozumie w czym problem, potrZebujes pare dni by cos zrobic to rób pare dni a nie sie wycofujesz, moja rada idz w jakosc nie w ilość. zesztą jeszcze mnie rzadne swiatła nie zatrzymały dłużej niż 1 dzień moze to kwestia wpray, ale na czyms trzeba ja zdobyć, wiec powalcz i zdobywaj czekam na te swiatła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Krzywe rowki w drzwiach, te na masce chyba PSute bo są proste :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 22 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2006 ostatni render z serji fiat stilo. moimzdaniem nailepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Scanlinem to zalatuje ;( Najgorszy materiał jest na reflektorach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi