Napisano 10 Sierpień 200618 l Mój pierwszy(skączony)samochód, zarazem pierwszy poważny projekt. To ruwniez debiut w tej galerii. Mam nadzieje ze zagoszczę tu na stałe. Uczciwie przyznaję ze miałem trochę problemów z renderingiem i musiałem się wspomóc Photoshopem. Zagadka!!! Kto mi wskaże, co poprawiałem?:-) Majstrowałem przy 3 elementach, z czego 2 zmiany są poważne.
Napisano 10 Sierpień 200618 l No to tak: lakier wporzasiu, modelling tesh, fajne lusterka, ladny zderzak i progi... :) Nie widze tylu - pewnie cos tam jest popsute i nie chcesz pokazac... ;P Fele ladne :) Mogles go ciekawiej przedstawic... :/
Napisano 10 Sierpień 200618 l hejka! model nawet spoko, gdzieniegdzie kanty za łagodne. Mysle ze w ps'e majterkowałes przy swiatełkach przednich, dolnym grilu u tablicy na zderzaku??
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor "swiatła"- brawo, pierwszy przedkre rozwiazany. wszystko ujawnie potem.
Napisano 10 Sierpień 200618 l oprócz świateł, to jeszcze drzwi były kombinowane i cały samochód wklejony w tę scenę samochód jak dla mnie spoko ogólnie, ale troszke lakier za matowy imo i przyczepiłbym się do tego, że jest tak jasno "w kołach" nie wiem czy tak prawidłowo wygląda, ale jakoś pusto i nienaturalnie jest jak dla mnie sam się z tym będe musiał borykać za niedługo bo mam tak samo pokazujące wszystko felgi w swoim karze...
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor koleina scenka. pomusł niezły miałem ale wykonanie niezabardzo, ale wrto sie pochwalić.
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor nie pkazuję swiateł ponieważ są do bani. zeby zrobić coś co dobrze by wygladało tszeba sie grzebać kilka dni. :-(
Napisano 10 Sierpień 200618 l No wiem cos o tym - ja chyba tydzien robilem tylnia lampe w Renowce - oczywiscie z dluuugimi przerwami :) To czekam na tyl :D Te fele sie mi naprawde podobaja :)
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor dzieki ze uznanie. musze przyznać ze jestem z nich zadowolon na tym screenie tekstyra wygladatroche dziwnie.
Napisano 10 Sierpień 200618 l model ogólnie ładny, prezentacja leży, najbardzij nie podoba mi się materiał felg i rury wydechowej, imho przednie światła Ci nie wyszły za bardzo, szpary przy drzwiach powinny być ostrzejsze model: 7/10 (to co widać, nie wiem jak tam z tyłu) render: popracuj jeszcze :)
Napisano 11 Sierpień 200618 l Nie rozumie w czym problem, potrZebujes pare dni by cos zrobic to rób pare dni a nie sie wycofujesz, moja rada idz w jakosc nie w ilość. zesztą jeszcze mnie rzadne swiatła nie zatrzymały dłużej niż 1 dzień moze to kwestia wpray, ale na czyms trzeba ja zdobyć, wiec powalcz i zdobywaj czekam na te swiatła