gucias Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Projekt ten zrobiłem dobre 3-4 miesiace temu koledze z podstawówki, który zabrał sę za przerabianie naprawdę MAŁEGO pokoju + kuchnia w swoim mieszkaniu. Chciał mieć pokój w szaro-białej-czarnej kolorystyce miał już zakupione lampy i nowe AGD, oraz swoje stare kolumny i RTV oraz roślinke dlatego wszystkie te jego urządzenia musiałem zaadoptować do projektu .....ciekawe czy już to zrealizował bo zapomniałem zapytać.... p.s. Modelen + texturen+ renderen w Blenderze 2.40 , renderowane silniczkiem Blender Internal czas rendera około....nie pamietam chyba coś 15-25 min jeden render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 i jeszcze obrazków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucias Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 wiem są szumy ale to dlatego że nie miałem cierpliwości do czekania na lepsze renderki :) :) a taka forma podania zupełnie mu wystarczyła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 nawet ładne to :) tylke te rendery strasznie zaziarnione i nieostre, noi na niektórych shaderach przydałoby się dodać / poprawić odbicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam, ciekawie to wyglada choc jak dla mnie "troche za duzo sie dzieje". Gratka dla ludzi lubujacych sie w troche bardziej dynamicznych wnetrzach.Co do renderingu to sam zaczynam i nie smie komentowac :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 no .. luzak.. trochę jakość kiepawa, więc nie można porównywać w tymi high-endowymi wnętrzakami, czyje te krzesła? fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Do modelingu nie mam zastrzeżeń (szczególnie podoba mi si kanapa), ale materiały + światło + rendering, czyli to co najważniejsze wg mnie w dobrej vizce mnie nie chwytają... Ale ogólnie pozytywnie 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi