Napisano 11 Sierpień 200618 l Projekt ten zrobiłem dobre 3-4 miesiace temu koledze z podstawówki, który zabrał sę za przerabianie naprawdę MAŁEGO pokoju + kuchnia w swoim mieszkaniu. Chciał mieć pokój w szaro-białej-czarnej kolorystyce miał już zakupione lampy i nowe AGD, oraz swoje stare kolumny i RTV oraz roślinke dlatego wszystkie te jego urządzenia musiałem zaadoptować do projektu .....ciekawe czy już to zrealizował bo zapomniałem zapytać.... p.s. Modelen + texturen+ renderen w Blenderze 2.40 , renderowane silniczkiem Blender Internal czas rendera około....nie pamietam chyba coś 15-25 min jeden render
Napisano 11 Sierpień 200618 l Autor wiem są szumy ale to dlatego że nie miałem cierpliwości do czekania na lepsze renderki :) :) a taka forma podania zupełnie mu wystarczyła :)
Napisano 11 Sierpień 200618 l nawet ładne to :) tylke te rendery strasznie zaziarnione i nieostre, noi na niektórych shaderach przydałoby się dodać / poprawić odbicia
Napisano 11 Sierpień 200618 l Witam, ciekawie to wyglada choc jak dla mnie "troche za duzo sie dzieje". Gratka dla ludzi lubujacych sie w troche bardziej dynamicznych wnetrzach.Co do renderingu to sam zaczynam i nie smie komentowac :) Pozdrawiam.
Napisano 11 Sierpień 200618 l no .. luzak.. trochę jakość kiepawa, więc nie można porównywać w tymi high-endowymi wnętrzakami, czyje te krzesła? fajne.
Napisano 11 Sierpień 200618 l Do modelingu nie mam zastrzeżeń (szczególnie podoba mi si kanapa), ale materiały + światło + rendering, czyli to co najważniejsze wg mnie w dobrej vizce mnie nie chwytają... Ale ogólnie pozytywnie 6/10