patry Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Witam, mam pytanie - jak dobrze wymodelować ucho (człowieka) (szczególnie chodzi mi o ułożenie siatki, bo jka ucho wygląda to ja wiem :) PS może są jakieś tutki na temat modelowania ucha?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 tutaj cos jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Na cgtalk.com powinien byc videotutek jakis - były kiedys. http://forums.cgsociety.org/showthread.php?t=291515&highlight=ear+modeling+tutorial Nie jest to do 3dsmax ale powinno wystarczyc aby zobaczyc co i jak ;) http://users.tinyworld.co.uk/steven_tubbrit/Workshop/Subdivision/Ear/T_S_Ear_01.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 hindus, jesteś wielki!! Big thx! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Siemano Patry..mam model 3d ucha..jak chcesz to Ci wyślę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 No to wysyłaj na [email protected] :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 I jak moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2006 Wielkie dzięki Z-Brush!! Ucho jest wspaniałe! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 łeklom:) jak co to mam jeszcze inne czesc ciala w 3ds ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ja mogę tylko powiedzieć, że niewiele się nauczysz w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi